Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

normal degil bence nakit alinca bence en kötü 3.500 ytl ye düşmesi gerekir ama ctiyler 3790 iken bunlarin fiyati normal sayilir:wiinkk:

SEDAT ADAMIM GEÇİT MOTOR DÜN YBR CİTY NİN FİYATINA 4000 TL OLDU DEDİ..... YANİ YBR BU KİRİZDE ZAM YAPMIŞ... BU ARADA YBR SEVERLER FORUMU UNUTMAYIN.... PLAKA LAMBASININ ALTINA YEŞİL FAR BANDI ÇEKEREK PİLAKAYI YEŞİL BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTURDUM... GÜZEL OLDU... Bİ AKSAM PLAKAYI KAPATIP RESİM ÇEKİP EKLEYECEGİM....

SEDAT ADAMIM GEÇİT MOTOR DÜN YBR CİTY NİN FİYATINA 4000 TL OLDU DEDİ..... YANİ YBR BU KİRİZDE ZAM YAPMIŞ... BU ARADA YBR SEVERLER FORUMU UNUTMAYIN.... PLAKA LAMBASININ ALTINA YEŞİL FAR BANDI ÇEKEREK PİLAKAYI YEŞİL BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTURDUM... GÜZEL OLDU... Bİ AKSAM PLAKAYI KAPATIP RESİM ÇEKİP EKLEYECEGİM....

görmek isterim ramço dediğin gibi güzelse bende denicem ama benim motor kırmızı nasıl olcak...
hea unutmadan bende yaza kadar bi lastik alıp orj lastiğini yakmayı planlıyorum artık 3lü bi şekilde lastik yakarken o anı ölümsüzleştirip bişiler yaparız dime :)

görmek isterim ramço dediğin gibi güzelse bende denicem ama benim motor kırmızı nasıl olcak...
hea unutmadan bende yaza kadar bi lastik alıp orj lastiğini yakmayı planlıyorum artık 3lü bi şekilde lastik yakarken o anı ölümsüzleştirip bişiler yaparız dime :)

ortak o zaman üçlü lastik yakmaya dahada katılımcı bularak bu anı ölümsüzleştirelim... far bantı bende iki motorluk daha var... cumartesi sedatla buluşup bize gelin sizinkinde çekelim... benim motorda kırmızı... no problem... hoş duruyor...

gökhan şeritler güzel olmuş... eline saglık... bende yakın zamanda serit yapacam...:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:

tmm benim motora çekmeye geliyom :D ama benim motorda biraz iş var jantları boymam lazım geçenki kazada jant çatladı kaynak yaptırdım ve boyası gitti ne yapacaz ?

abi yakısır valla şerid motoru gösteriyor sırada sport kücük sinyallar var arka kısmı nikaj gibi kırmızı parıl parıl parlıyor oda :mrgreen: motoru acayip gösteriyor tavsiye ederim

tmm benim motora çekmeye geliyom :D ama benim motorda biraz iş var jantları boymam lazım geçenki kazada jant çatladı kaynak yaptırdım ve boyası gitti ne yapacaz ?

sen gel boyayıyda al boyayalım ...yada adres ver sedatla ben geleyim gebzeye........ gökhan sinyallleri takda bide kuyrukta görelim... sen zevklisin ... eminim çok güzel olacak.......

abi yakısır valla şerid motoru gösteriyor sırada sport kücük sinyallar var arka kısmı nikaj gibi kırmızı parıl parıl parlıyor oda :mrgreen: motoru acayip gösteriyor tavsiye ederim

sen tavsiye ettiysen vardır bi bildiğin...

Son düzenleme:
motoru gösteriyor abi ztn o büyük sinyallarla arabaalrın arasından gecmek zor oluyor degiyor :mrgreen: şaka tabi sırf şık durması icin ve ön kısmı beyaz icine de beyaz ışık takayım diyorum daha güzel görüntü kzandırır ama yasakmı acaba ?

Arkadaslar sizin motorlarinizdada kalkarken çatirdama sesi geliyor mu benim motordan gelmeye başladi debriyaj balatamin bittigini düşünüyorum ama daha 22 bindeyim bitmemesi gerekir teker yapmam lastik yakmam yarim debriyaj yapmam bu halde bile bu kmde bitermi

arkadaşlar SEDAT57 niçkli arkadaşımızın balatasıyla ilğili bir problemi varmış.... vites e takarken ses yapıyormuş ve vites araarı baya sertmiş... sorun bu gün öglen sıkışık trafikteyken meydana gelmiş... motorda kesinlikle yarım debriyaj yapılmamıştır... motorun 22170 km de.... bu sorun çıktından sonra yaklasık 30 km lik yolu 110 km gibi bir suratte gelmiş.... sorun tam olarak nedir bilen varmı.. yada benzer sorun yaşayan varmı....

Arkadaslar sizin motorlarinizdada kalkarken çatirdama sesi geliyor mu benim motordan gelmeye başladi debriyaj balatamin bittigini düşünüyorum ama daha 22 bindeyim bitmemesi gerekir teker yapmam lastik yakmam yarim debriyaj yapmam bu halde bile bu kmde bitermi

sedat senden sonra yazmışım bende:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
hacı canımı sıktı bu gün benim ya degiştirecem ne var ne yok ben böyle istemiyorum bune böyle yag gibi geciyodu vitesler gectigini bile hissetmiyodum:):mrgreen:

hacı canımı sıktı bu gün benim ya degiştirecem ne var ne yok ben böyle istemiyorum bune böyle yag gibi geciyodu vitesler gectigini bile hissetmiyodum:):mrgreen:

ortak yarin akşam ben gelmeye çalışacağım... ben gelmeden bişey yapma... belki sorun balata değişldir....... sakın ha.... tabi yinede sen bilirsin.......

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

debriyaj balatası 5000'km'de bile biter ama siz temiz kullanıyorum diyorsunuz bitmemesi lazım .. yani motoru tek el kullanmakta önemlidir bence.. tek kişi tarafından kullanılırsa temiz bir şekilde!! 20000 değil 30000'km gitmesi lazım...sorun başka bir yerdede olabilir mesela şanzımanında olabilir...cantlara şeriti bende çekmiştim mavi ybr'ye fosforlu yeşil :) çokta güzel olmuştu ama arka jantı tam temizlememişim 1 hafta sonra kendiliğinden kavladı..

babaçi' abi bizi daha iyi aydınlatırdı debriyaj konusunda ama kendisi yok ortalıkta :)

Son düzenleme:
kurallar uygunlanmak için...... ama ister uy ister uyma... bende sis takacam..ledli......

evet süper oluyor bende takmak istiyorum ama öyle ledlilerden bulamıyorum bulsam bile cok para istiyolar ztn sis farı gerekli bişey :queen:

uniAkrep_07

cok doğru diyorsun acayip zor sadece sabır akıl ve zaman lazım

debriyaj balatası 5000'km'de bile biter ama siz temiz kullanıyorum diyorsunuz bitmemesi lazım .. yani motoru tek el kullanmakta önemlidir bence.. tek kişi tarafından kullanılırsa temiz bir şekilde!! 20000 değil 30000'km gitmesi lazım...sorun başka bir yerdede olabilir mesela şanzımanında olabilir...cantlara şeriti bende çekmiştim mavi ybr'ye fosforlu yeşil :) çokta güzel olmuştu ama arka jantı tam temizlememişim 1 hafta sonra kendiliğinden kavladı..

babaçı' abi bizi daha iyi aydınlatırdı debriyaj konusunda ama kendisi yok ortalıkta :)

motorun ilk sahibi ben degilim zaten 10 bin kmde almiştim ama ilk sahibi cok temiz bakmiş en az benim kadar... zaten sürekli uzun yola gitmiş:silent:

evet süper oluyor bende takmak istiyorum ama öyle ledlilerden bulamıyorum bulsam bile cok para istiyolar ztn sis farı gerekli bişey :queen:

uniAkrep_07

cok doğru diyorsun acayip zor sadece sabır akıl ve zaman lazım

ortak ben kafama göre oto aksesuarcısından siis alıp içne led i kendim döşeyeceğim..

ben de o far ışığına kırmızı yapayım mademki. :)

gökhan şeritler güzel olmuş. :)

sedat olm sat bari şunu da kurtulsun motor :)

bu arada 2.ellere rağbet artacağı kanaatindeyim. ybr'lerin fiyatları city'ler 3,79 olmuş. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar