ORTAK ELİNE AYAĞINA POARMAKLARINA DİKKAT ET... SEN BİZE LAZIMSIN...:queen::queen::queen:
bu gün gaz yagini düşürmeden getirdim:queen: bu seferde parmagi kaptirdik:queen:
ORTAK ELİNE AYAĞINA POARMAKLARINA DİKKAT ET... SEN BİZE LAZIMSIN...:queen::queen::queen:
bu gün gaz yagini düşürmeden getirdim:queen: bu seferde parmagi kaptirdik:queen:
EYVALLAH ORTAK......kanka geçmiş olsun ustalığın süper valla![]()
motorla korna savaşını ben kazandım![]()
arkadaşlar bu gün bu yağmurda izmit yaptım..... otoban çok rüzgarlıydı ve ybr rüzgaedan çok etkilendi.. gelirken d 100 den geldim... d100 nispeten daha sakin otobana göre.......
otobandaki rüzgari ben bilrim be:queen::queen: hacı sehir otobüsleri yokmuydu:silent:
bugun çıkardım ben de biraz drift yaptım ama arkada çanta olunca zor anlar yaşadımtam 8 gündür ayaz soğuklarından beri yatıyodu. jikleyi açtım. hiç el marşına basmadan gaz da vermeden 4 tekmede aldı.
biraz kendi halinde çalıştı sonra yavaş yavaş artırdım ısıttım motoru gezdim biraz.
![]()
bu akşam yerlerdeki buzlar eridi ve hava nisbeten iyi.
YBR gezisi demek oluyor.
Buzda de denedim ama tırsmaktan motor zevki olmuyor yav.![]()
arkadaşlar bende b,ir huy var lastiği iyice bitirmeden değiştimiyorum.... ybr n,n orjinal lastiği çok boktan ... farkındayım.. evde 2 adet metzeler sıfır lastik duruyor ... yani söküp takmayıda kendim yapacağım ama kendi kuralımı yenipte lastiği takmıyorum... şimdi kendi kendime diyorumki en assa yaza kadar idare et değiştirme... yazında kışın değiştirirsin diyecegim... o zamana kadar lastik zaten bitecek... güleyimmi ağlayayım mı bu tutucu halime....
bende lastik yakalim 2 ybr:queen:
nerde ne zaman istersen.. zaten benim motor balatayı bitirecek lastik yakarken...... sen düşün....:queen::queen::queen::queen::queen:
arkadaşlar bende b,ir huy var lastiği iyice bitirmeden değiştimiyorum.... ybr n,n orjinal lastiği çok boktan ... farkındayım.. evde 2 adet metzeler sıfır lastik duruyor ... yani söküp takmayıda kendim yapacağım ama kendi kuralımı yenipte lastiği takmıyorum... şimdi kendi kendime diyorumki en assa yaza kadar idare et değiştirme... yazında kışın değiştirirsin diyecegim... o zamana kadar lastik zaten bitecek... güleyimmi ağlayayım mı bu tutucu halime....
selam arkadaşlar,:bounce:
ybr 125 yuvarlak farlı olan kasasının 0km olanını sordum bayiide,3650 ytl diyor,nakitte de indirim olmaz diyor. fiyat normal mi?