Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Sağolasın Pierzig, becerebilir miyim çok emin değilim ama gözümde biraz olsun canlandı yapılması gereken işlem. Bu arada Yeniçeri, verdiğin linke tıklayınca yeni açılan sayfada gene bu sayfaya geliyorum.

babaçi ; hadi yav o kadar yani bak gözüm korktu valla ama ben hatırlar gibiyim böle bir kaç kurye de gördüm sanki.

digi ; ah be kardeşim ben her yere motorumla gidiyorum o botlarla taksimde yürümek çok komik oluyor ama vazgeçemem ben botumdan her bindiğimde giymezsem olmaz beni çok şeyden kurtardı valla ...Evde duran mont ve bot birşeyi korumuyor ;) Kardeşim çantayı dükkandan almıcam ordan almaya kalksam 500 lira o çanta ;) Birinden bulup bakmak lazım aslında dediğin gibi ... Bu 52 işimi görecek sanırım ... Ayrıca bot mont pantolon kask kaç kilo ederki ?

Su silahı ; valla 200 kilo yüklendiğinide ilk senden duydum ama ben 1 değil bayaa bi km yapıcam ve her yerde takılı olacak o çanta hoplıcam zıplıcam yeri gelince ;) ama iyi cesaret senin ki helal olsun.

motkun, yaparsın aslında ben de kalkışacaktım böyle birşey yapmaya ama pc den kalıp çıkartmayı hiç akıl etmemiştim zamanım varken şimdilerde ise zaman yok,Dediğin gibi rüzgarlıklar 90 avro gibi uçuk fiyatlarda Ben de aslında yeniçeri hocanın kappa gibi böyle birşey istiyordum

ur437.jpg

Amaa amaaa 105 avro :salut:

digi ; ah be kardeşim ben her yere motorumla gidiyorum o botlarla taksimde yürümek çok komik oluyor ama vazgeçemem ben botumdan her bindiğimde giymezsem olmaz beni çok şeyden kurtardı valla ...Evde duran mont ve bot birşeyi korumuyor ;) Kardeşim çantayı dükkandan almıcam ordan almaya kalksam 500 lira o çanta ;) Birinden bulup bakmak lazım aslında dediğin gibi ... Bu 52 işimi görecek sanırım ... Ayrıca bot mont pantolon kask kaç kilo ederki ?
.

bende evde dursun demiyorum ki :) çantaya koymıyver diyodum :) bot iyidir evet. bende düşünüyorum. :) çıkma çanta bulabilsen keşke :) 2.el sitelerine bak. belki aynı memleketten bulursun da gider alırsın :)

benim kask 1,6 kg. mont bi 4 kilo var benimkisi. botlar da bi 2 kilo gelse. :) 1 kilo da maske eldivenler balaklava gelse :) al sana havadan 9,5 kg :)

bende evde dursun demiyorum ki :) çantaya koymıyver diyodum :) bot iyidir evet. bende düşünüyorum. :) çıkma çanta bulabilsen keşke :) 2.el sitelerine bak. belki aynı memleketten bulursun da gider alırsın :)

benim kask 1,6 kg. mont bi 4 kilo var benimkisi. botlar da bi 2 kilo gelse. :) 1 kilo da maske eldivenler balaklava gelse :) al sana havadan 9,5 kg :)

Hadi düz olsun 10 KG olsun. Bence sıkıntı yaşamadan taşır arka çanta demiri çantayıda ağırlığıda.

Çantaya koymayınca nerede duracak. ? :D

Hadi düz olsun 10 KG olsun. Bence sıkıntı yaşamadan taşır arka çanta demiri çantayıda ağırlığıda.

Çantaya koymayınca nerede duracak. ? :D

çanta da ebat olarak biraz büyük ben onu kastetmiştim gio :) msnimi profilden alabilirsiniz ybr'ci arkadaşlar :) :wiinkk::cat: maksat muhabbet olsun :)

beyler bu honda c90 lar fiyatları ne kadar?birtürlü bulamadm:)

kardeş 2 sokak aşağıdan döncektin :) yanlış gelmişin:)

5758343_901033_ir4n939.jpg

buna 2500 para verceksen benim motoru veriyim sana :)

arkadaşlar 100 cc nin altında motorsiklet alırsam ehliyet gerekir mi?:silent:kafam karıştı bide ehliyeti kaç yaşına gelince alabiliyoruz?

Pedallı olanlar bisiklete girdiğinden ehliyet gerekmiyor diye biliyorum. Ama normalde her cc de ehliyet şart

ewt beyler artık beatten indik ybrye geçtik bnde sizlerın aranızdayım...Bugun itibari ile ybr var artık...

szr

Yakıt normal değil, fazla.Ya motorunda bir yaramazlık var, ya da aldığın benzinde.Bana sorarsan bu denemeyi şöyle yap.Depoyu ağzına kadar doldur.Bir pet şişeye de yedek olarak biraz benzin al ve motor stop edene kadar kullan.Daha doğru bir ölçüm yapmış olursun gibime geliyor.Ben YBR ile çok yol yaptım.Nice uzun yollarda çok da zorladığım oldu, hem de yüklü iki kişi.100 km'de3.1'i geçmedi.Ne kadar hoş kullansam da 2.5 lt'nin de altına düşmedi.

Geçen hafta depoyu fullemiştim ve bugün depodaki benzin tamamen bitti ve km sayacına baktığımda sayaç 420 km yi gösteriyordu ; bugün tekrar fulledim ve depo tam 40 Ytl ye doldu ama nasıl doldu bi bilseniz:) ; pompayı açıyoruz benzin ağzına kadar doluyo sonra bi bakıyoz yine aşağı inmiş:), bu olayı en az 7-8 kez yaptık ve ıkına sıkına 40 ytl ye doldurduk, full ötesi full oldu:cherry:, ve tekrar sayacı sıfırladım bakalım kaç gidecek; bu hesap kitap işleri hoşuma gitmeye başladı zevkli oluyo:), 12 lt ile 420 km gittiyse , km de 9 ykr yakıyor , bu da benzinin litresini 3,15 ytl den hesaplarsak 2,85 Lt/100 km ye tekabül ediyor ; galiba iyi bi rakam:cat: Gerçi depo full ötesi full 40ytl ye dolduysa Ybr'nin deposu, benzinin lt fiyatı 3,05 ytl den hesaplarsak 13 lt ye tekabül ediyor:silent:

Son düzenleme:
Geçen hafta depoyu fullemiştim ve bugün depodaki benzin tamamen bitti ve km sayacına baktığımda sayaç 420 km yi gösteriyordu ; bugün tekrar fulledim ve depo tam 40 Ytl ye doldu ama nasıl doldu bi bilseniz:) ; pompayı açıyoruz benzin ağzına kadar doluyo sonra bi bakıyoz yine aşağı inmiş:), bu olayı en az 7-8 kez yaptık ve ıkına sıkına 40 ytl ye doldurduk, full ötesi full oldu:cherry:, ve tekrar sayacı sıfırladım bakalım kaç gidecek; bu hesap kitap işleri hoşuma gitmeye başladı zevkli oluyo:), 12 lt ile 420 km gittiyse , km de 9 ykr yakıyor , bu da benzinin litresini 3,15 ytl den hesaplarsak 2,85 Lt/100 km ye tekabül ediyor ; galiba iyi bi rakam:cat: Gerçi depo full ötesi full 40ytl ye dolduysa Ybr'nin deposu, benzinin lt fiyatı 3,05 ytl den hesaplarsak 13 lt ye tekabül ediyor:silent:

evet biraz uğraşırsan 12 lt yi geçiyo.ama fazla doldurmak da ii degil.. sonra dopo kapağından sızma yapıyo...(başıma geldi)..
8 bin deviri geçmeden kullandıgımda 8,6 ykr yakıyo...ama biraz devirli kullanırsam ki son zamanlarda 10 binden aşşagı kullanmıyom o zaman 10,5 ykr yakıyo...
ybr de 8-9 bin devir ideal bence,sonuçta yarışlara katılmıcaz:cherry:

szr

evet biraz uğraşırsan 12 lt yi geçiyo.ama fazla doldurmak da ii degil.. sonra dopo kapağından sızma yapıyo...(başıma geldi)..
8 bin deviri geçmeden kullandıgımda 8,6 ykr yakıyo...ama biraz devirli kullanırsam ki son zamanlarda 10 binden aşşagı kullanmıyom o zaman 10,5 ykr yakıyo...
ybr de 8-9 bin devir ideal bence,sonuçta yarışlara katılmıcaz:cherry:

Maşallah , redline da kullanıyosun hep motoru o zaman; fazla zorlama o kadar bence , bana göre bu motorun kullanılabilecek tatlı devir değerleri 6000-7000 civarlarıdır:cat:

vasco şu vize olayını biraz daha açabilirmisin ? Ne vizesi , YBR'ye neden vize gerekli ?

trafik vizesi kardeş :silent: sıfır alındıgında 3 yıl geçerli olan, sonrada her 2 senede bir yaptırılan vize :silent:

bilmiyormusun yaptırmadın mı hiç?? ruhsatına bi bakmayı denesen?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar