hacı yemek tarifi gibi anlatmişsin yasagolasin ben bunu yaparsam tükkan açarim motor tamirleri yaparim:queen:Ben en iyisi bizim burdaki bisikletçiye bi götüreyim:bounce:
![]()
valla bana kalsa açcam da ortak bulamadık
Sedat kardeşim gel tükan açalım biz. digi_boy26 ya sora sora taşıma suyla değirmeni döndürürüz.![]()
digi_boy26: varım ! diyor :queen:
olur aslinda biz dükkani açalim digiboyu yanimiza aliriz beraber çalişiriz ben tahsilata giderim:queen:digiyle sende tükkanda durursunuz artik![]()
hee oldu:salut: moturları ben yapiim sen paraları topla yokyaa:mrgreen::mrgreen::mrgreen: sende tulum giycen çalışcan:queen::queen::queen:
hocam bu gün 15 dişliyi taktirdim hizim vitesler arasinda yaklaşik bi 6-7 km lik bi artiş gösterdi ama maksimum hızımda bi degişme göremedim...3 viteste en son 80 yapiyordum şimdi 86-87 biraz daha beklesem 90 a çikacagindan eminim... titreşiminde bi artiş yada düşüş fark edemedim ama yakittan nasil tasarruf ettini çözdüm:queen: kalkişlarda falan da bi artiş yada düşüklük göremedim... şimdilik ilk izlenimlerim bu kadar ama tavsiye ederim düşünen arkadaşlara çekişten düşüryorsa bile o kadar gözler görülür bişey degil..:cat:
hacı kaç para bu dişli? orjinal dişlimiz kaç bizim ?:bounce: kalkışta bi yığılma ya da hızlanmada bi gecikme ağırlaşma da varmı?
yoğun istek üzere gidiim çekiiimm bariii:queen:
abi, bu içi yansımalı çanaklar çok güzel yayıyor ışışı ama senin de sölediğin gibi zahmetli oluyor. bende bugün H4 yaptırdım daha iyi oldu
arkadaşlar bi göz atın bakalım
http://www.motosiklet.net/forum/tek...-camurluk-degistirilmesi-resimli-anlatim.html