150cc de bırakın demek istedim olay 150 lik makinalar için son noktadır. apacheeee...:mrgreen:
bilader peki borular yamulunca naaptın tornaya mı götürdün yoqsa değiştrttin mi? merak ettimde benim sol taraftaki de yamuldu...
son zamanlarda bizim topic reklam tabelası gibi oldu ha:queen:
yok şunu alın yok bunu alın,bunu alana şu bedava![]()
çanta dan be MZ aldım,kask ve mont koymayı unut,
her kask ta olmuyor içine,kırılmaya karşı biraz mukavemetli okadar:cat:
son zamanlarda bizim topic reklam tabelası gibi oldu ha:queen:
yok şunu alın yok bunu alın,bunu alana şu bedava![]()
sorma ya coşkun abi sattiracaklar bana ybr yi gidip an125 alcam yada apache:queen::queen:
Tamam ya ikisini geçtimsadece mont sığsın,o da mı sığmaz :silent:
abi ben şahsen rahatsız olmaya başladım. herkes kendi motoruyla ilgilensin lütfen arkadaşlar. herkesin zevki ve mali durumu farklıdır isteyen istediğini alır biner. dedim ya herkes kendi motoruyla ilgilensin. ybr kullanıcısı olmayan arkadaşlar mümkünse başka motorlarla ybr'yi kıyaslama yapmasın buraya da abuk subuk şeylerle başlığı şişirmesin işine baksın herkes !!!
boşver bee elalem ne der-se de-sin![]()
Sen gel gugılla falan ugraşma :mrgreen: Gelirsen haberim olsun:wiinkk:Aynen PIERzig in durumundayımale:Yakın zamanda İzmir'e gidebilirim.Orda Kappa topcase bulabileceğim bi yerin google earth koordinatlarını arıyorum.:cherry:
Verebilecek olan varmı?
Bende ybr'ci Oldumçok mutluyum.
![]()
eski adı ırmak pazarıı
http://www.rialli.com/ara/?ara=ybr
fiyatlar nasıl? ve burdan parça alan varmı?..
Kargo ne kadar tuttu?......
Ya birincisi bu "zevk ve mali durum" olarak bakarsan bu forumlarda birşeyler paylaşmanın imkanıda yok,manasıda. Senin dediğin için YBR 125 in altına 500-1000YTL arası geliri olan kullanıcılar,1001-1500YTL arası geliri olan kullanıcılar diye saçma başlıklar açılmalı ki bu gereksiz başlık olmaktan çıkıp,görüntü kirliliği,fazla yer işgali,hatta ve hatta bankaların call centerlarını aradığında çekilen eziyetten farksız olur. Herkes fikrini söylerse zaten soranlar cevaplarını bulmuş olur. İkincisi bu forumlar insanların sorunlarını,dertlerini,memnuyetlerini vs. anlatmak için var. Polimik yaratmaya gerek yok yani isteyen yazsın istediğini bilgisi ve ilgisi olan zaten cevabı veriyor.:cat::cat:
Bende ybr'ci Oldumçok mutluyum.
![]()
dün itibariyle bu siteden siparişini vermiş oldugun ön ve arka balata bu gün saat 17:50 sularinda kargo ile elime ulaşmiştir ilk başta aklima ya parayi alip göndermezlerse diye bi tedriginlik geldi ama ne olursa olsun dedim:queen: bu günde balatalar gelince tedirginligimin yersiz oldugunu anladim:queen:bundan sonra ybr parcasi alirken hep ordan sipariş etcem güveniyorum artik içinde şüpe duyan arkadaşlar falan varsa hiç duymasinlar hemen alsinlar tabi önce parayi havale etmeniz gerekiyor.....şimdi balatalari takacak bi çift marifetli el ariyorum
![]()