ybr nin sıkılmadan gideceği hız bana göre 80 km bilemedin 90,sonra motor yırtınmaya başlıyor...kardeşim 70 80 lede yol bitmiyoo yavale:
YOK WALLA HİÇ YIRTINMIOR ZATEN MOTORU YIRTINDIRMAM BEN 4 TE 115 YAPIOR 5 ALDIMMI SABİT YARI GAZDAN BİRAZ FAZLA 120 125 AMA HİÇ BAGIRMIOR :cat:
arkadaşlar benim motorda yakıt tüketimi şöyle
1 depo = 260 max 265 km
sizce normalmidir?:silent:
Normal değil fazla yakıyor.Yedek dahil bir depo ile 400-450 arası yapması lazım.arkadaşlar benim motorda yakıt tüketimi şöyle
1 depo = 260 max 265 km
sizce normalmidir?:silent:
Evet Ciddiyim 115 Yapıor 120 Yapmaz Ama Dişli Büyütürsen Onuda Yapar Ozamn Ama 5 I Yemez
üstünde Sadece Iridyum Buji Ve Devamlı Kullandıgım Shell Advantace TAM SENTETİK 10/40 Yag Var Yok Ben Pek Yuksek Devir Kullanmam Motoru Zorlamam Pek Ama Iridyum Bujiyi Herkeze Tavsiye Ederim Cok Guzel Bi Buji Diğer Bujilere Gore 4 Kat Daha Uzun Omurlu Ve Performansınıda Etkilior
Yamaha YBR 125'te dişli büyütmek hız açısından (yokuş aşağı hariç)bir şey değiştirmiyor.Hatta yokuş çıkarken tam tersi oluyor.Ama doğal olarak devir düştüğü için vibrasyon daha da azalıyor.Bunun haricinde bir yararı yok.Kalkışlarda ve ara hızlanmalarda motorun performansı da düşüyor.Hülasa şehir dışı uzun gezilerde iyi, şehir içinde ise pek tavsiye etmem.
walla bilmem sen sordun ben soledim ister al ister alma :cat::cherry: