ley pirzi sana sorım ybr yı zorlamadan tıpa gaz yapmadan yanı yapabılecegın en fazla hız nedır ? zorlamadan ama tatlı tatlı en fazla hız ?
Bağlantı gayet kolay.
Göstergeler arası fark yok, birebir.
Normal insan 100-90 arası gider 8ooo -85oo devir arası hem de rüzgarınıda yanına aldıgında ama seni bilmemSenle de 90 yapar heralde hiç kasmadan
Bana sorarsan ben 80 le gidiyorum hem yakıttan da bayaa bi tasarruf ediyor ybr o zaman daha bi gözüme giriyo![]()
Geçenlerde motorun arkasındaki Kappa K35 topcasein menteşe kısmı kırıldı (Kappa'nın bir suçu yok, tamamen kullanım hatası) ve tek taraf sağlam kaldıMasraf çıktı napıcam ne edicem derken şöyle bir çözüm geliştirdim
Estetik değil ama iş görüyor, bir gün aramızdan birinin de başına gelirse örnek teşkil etsin dedim...
![]()
arkadaşlar bugun 2005 ybr aldım.. 24000 km. de. almamla bozulması bir oldu.. dış bobin arıza yaptı.. yamaha yıldız ticaretin yerini bilen varmı? arka fren balatası bitik bu ne kadar tutar ve subap ayarı,karbüratör ve hava filtresi bakımı dahil bakım ücreti için ne kadar öderiz? son olarak dişli takozu fiyatını merak ettim.
ayrıca arka dişlide ciddi boşluk var(takozdan galiba).. bunların fiyatlarını bilen varmı acaba.. teşekkürler.
hocam sağol.. motoru 1800 liraya aldım ama, sıfır gibi tertemiz.. depo kılfını çıkardıktan sonra motorun görüntüsüne hayran kaldım.. şimdi otobandan çıktım, motor 100 den aşağı hiç düşmedi..
bu arada ben evden pendike 15 dakikada gidiyorum.. bu dediğin ustaya pendik köprüsünden nasıl giderim acaba?
kaynarca istikametine doğru yanyoldamı? deniz tarafındaki mi yoksa yukarı taraftaki yanyolda mı?