- Motosikleti
- NC750X '22
ama bir daha TEM'e çıkmam:farao:
son hızı 100 110 olan motorların TEM'e çıkması sakat bence,gişelerden çıkana kadar 3,5 3,5 :cherry:
Hatırlatma be abi
son hızı 100 110 olan motorların TEM'e çıkması sakat bence,gişelerden çıkana kadar 3,5 3,5 :cherry:
Merhaba Öncelikle bu Km deki motorun daha ilk yag degişimi olmalı Sanırım sen yagı koyup iki tur atıp tekrar yag degiştiriyorsun.Arkadaşlar, aranızda yağ filtresini kendi temizleyen veya değiştireniniz varmı?
Varsa ne şekilde yapıldığını ve ne ile temizlediğinizi kısaca anlatırsanız memnun olurum. Motorum 1800 km'ye geldi 2 defa motor yağını değiştirdim. Daha yağ filtresine hiç ellemedim.
Servise gitmeyi hiç düşünmediğimden yapabilirsem kendim yapmak istiyorum.
gezgin 33,
Motoru aldığımda km'si 400 idi ve motor 1 seneden fazla çalıştırılmadan yatmış olduğundan yağın özelliğinin kaybolacağını bildiğimden birinci yağ değişimini yaptım. İkinci yağ değişimini ise rodajını tamamlayıp 1500 km ye geldiğimde yani 1100 km sonra yaptım. Servislerde ilk 1000 km'de yağ değişimi yapmıyorlarmı? Sen istersen motor yağını 5000 km'de bir değiştir.
Sonra benim öğrenmek istediğim bu değildi. Ben yağ filtresini temizleyen veya değiştiren varmı? diye sormuştum.
herkese yeniden selam. geçenlerde bi soru sormuştum ama kimse bişe yazmamış.ben yinede bir kez daha sorim.ben motor almayı düşünüyoru.sizce ybr mi almalıyım yoksa suziki gn 125 mi?bu sefer cevap yazarsanız sevinirim.birde motorunu satan arkadaşlar var ise görüşelim.
çok sağol sedat ikinci elleri hakkında bir bilgin varmı acaba.fiyat olarak.