BU ARADA SEN BU SORUYU SORMAK İÇİNMİ UYE OLDUN :mrgreen::queen::queen:
E_M_R_E_sen sana bısı sorcam hyosungu satmanın sebebı ne? ya motorun seklı cok super racınglerın ebatlarından hıc bı farkı yok ve ybr bu motordan sonra senı kesebılıcekmı hyosunglarla 170 km yı vuranları gordum.hyosung kotu bı motormu sence???
2.sorum ybr almayı dusunuyorum bu yaz beldayamını kampanyasıyla vıteslı hıc kullanmadım vıtes ybr nın 1.vıtes ıcın asagı 2.3.4.5 ıcın se yukarı kaldırmak gerekıyomus pekı vıtesı dusururken tekrar asagımı basıyoz???
3.sorum 2 modifiye dusunuyorum aldıktan sonra tabı rodajdan sonra- modifiyeye cok duskunum bı sıtede 140 cc yapıyolarmıs bu motura zarar verrımı???bıde 2004 sonrası ybr ler 10 bg oncelerı ıse 12 bygır bunu sebebı 2004 sonrası motorlarda katlatık(konvertor)varmıs acaba bunu ıptal edersek 2 BG kazanbılırmıyız???eger bole bsı olabılırse cok guzel olur katalatık ıptalı+guzel bı egzoz+performans bujı ve hava fılıtresı
yardımcı olursanız sevınırım aklımdakı sorular bır mıktar gıdıcek
hyoyu satma sebebim bazı nedenlerden ddolayıdır.motor cok iyi ve kaliteli hiç bi sorun yaşamadım.cokta gösterişli motordur.250 den sonra 125 evt beni kasıyor ama alıştım gibi ybr cok rahat keyfle kullanıyorum.modifiye hakkında biişi bildigim yok ama motor gücü arttırmanı tavsiye etmem orjina oldukca iyi.görüntüde degişiklik yapabilirsin mesela jant şeridi tavisye ederim cok hoş durur :wiinkk:E_M_R_E_sen sana bısı sorcam hyosungu satmanın sebebı ne? ya motorun seklı cok super racınglerın ebatlarından hıc bı farkı yok ve ybr bu motordan sonra senı kesebılıcekmı hyosunglarla 170 km yı vuranları gordum.hyosung kotu bı motormu sence???
2.sorum ybr almayı dusunuyorum bu yaz beldayamını kampanyasıyla vıteslı hıc kullanmadım vıtes ybr nın 1.vıtes ıcın asagı 2.3.4.5 ıcın se yukarı kaldırmak gerekıyomus pekı vıtesı dusururken tekrar asagımı basıyoz???
3.sorum 2 modifiye dusunuyorum aldıktan sonra tabı rodajdan sonra- modifiyeye cok duskunum bı sıtede 140 cc yapıyolarmıs bu motura zarar verrımı???bıde 2004 sonrası ybr ler 10 bg oncelerı ıse 12 bygır bunu sebebı 2004 sonrası motorlarda katlatık(konvertor)varmıs acaba bunu ıptal edersek 2 BG kazanbılırmıyız???eger bole bsı olabılırse cok guzel olur katalatık ıptalı+guzel bı egzoz+performans bujı ve hava fılıtresı
yardımcı olursanız sevınırım aklımdakı sorular bır mıktar gıdıcek
arkadaşlar 1 depo ile ne kadar gidiyorsunuz.ben 400 km gidenleri duydum ama yedek depoyuda zorlasam 300 ün az üstüne çıkabildim.
Yaptığın hız gayet normal.Daha fazlasını hiç bir 125 CC'den bekleme.3- 5 km oynar o kadar.Zaten YBR 80'den sonrasesini de yükseltiyor.Yani uyarıyor.Arkadaşlar bana akıl verin 1000bakımını dün yaptırdım.50YTL
Rodajda yormadım 70 80i geçmedim.Ya iyi hoşda bu motor hala gitmiyor.
Yada bana öyle geliyor bilmiyorum.Yani ben 2kişiyle 100km e cıktım.
Zorlamakda istemiyorum neyapayım?
Düz yolda tek kişiyle siz kaç km yapabiliyorsunuz?Ayrıca benden 1hafta önce YBR 125alan bi arkadaşım motorunu satma kararı aldı.Saglam bi sponsor buldu yarış alcak.Ederi nedir ilgilenen olursa 1200km de siyah sıfır makina.3600e aldık.
uygun bi teklif olursa iletirim kendisine.
KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER
Yaptığın hız gayet normal.Daha fazlasını hiç bir 125 CC'den bekleme.3- 5 km oynar o kadar.Zaten YBR 80'den sonrasesini de yükseltiyor.Yani uyarıyor.
Bencede yaptıgın hız normal Agabim de almıştı 2006 model ybr. Bi ara ben de kullandım motor tek kişi hafif iniş yerde bile ancak 90 yapıyordu. Agabim motoru cok hızlı ve devirli kullanır rodajına dikkat ettigini sanmıyorum. motor 7-8 ay kullandı sonra 13600 lerdeydi sanırım geri sattı...
Valla sende iyice iyice öldürdün YBR yi:farao:. 2005 ve sonrası modeller için şunu diyebilirim,en hor kullanılan YBR bile ister tek ,ister 2 kişi olsun düz yolda 90 a kadar çok rahat çıkar,yüzlerce kilometrede şişmeden giden.istersen hiç mola bile verme tık demez.yağına benzinine dikkat et yeter. 90 km hıza ulaştıktan sonra düz yolda 90-100 arası oynar. hafif inişlerde 10-15 derece eğime kadar 100-105 km hıza, 15-40 derece arası eğimlerdede 105-115km hıza ulaşır.tabi motorun açılma durumuna göre bu hızlar + - 5 km kadar oynayabilir.:rendeer: Ama şunuda söylemekte yarar var;90 km den sonra YBR ile sürat denemesi yapmak canınıza değer vermediğinizi gösterir.:cat: