Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

slm arkadaşlar.başlangıç olarak cin malı scooterle başladım sonra hyosung gt250r kullandım bazı nedenlerden dolay sattım.şimdi ybr alacagım askere gidene kadar biniyim diyorum motorsuz olmuyo bunu cok iyi anladım geçicide olsa bi motor şart yani... şuan 2006 model 17000 kmde 2100 ytl siyah bi ybr buldum sizde uygunmu fiyat motor bu..
sahibinden ilan nosu:5318191
link: http://www.sahibinden.com/acil_satilik_ybr_125!_!_!_!_!WQQaXQQ5318191WQQpXQQdisplayitem
mümkünse incelermisiniz tşkler
bilinli kullanıcıymış ama ne yazıkki biraz pasaklıymış insan bi temizleyip öyle çeker fotoları,çiziği varsada bu kirli haliyle gözükmüyor:cat:

arka kuruğa hasta oldum abii:queen:

ybr avcısıymış:p

ne ybr miş,evrim geçirmiş,biraz daha dursaymış arkadaş'ta devrim bile geçirecekmiş.:queen::mrgreen::mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam arkadaşlar..bugün ybr'nin orjinal fren balatalarını getittirdim 40'ytl bayıldım..normal'mi fiyat yoksa düdüklendikmi :cherry: yan'sanayisini taktırmıştım (15'ytl'ye toplamında) sabun gibi tutmuyordu frenler!!bende hiç bir şey candan önemli değil diyerek orjinalini taktım...

Yeni balataların ile keyifli sürüşler, orjinal balata 40 YTL'ye bence gayet normal.İnsan hayatının söz konusu olduğu yerde verdiğin paranın hiç önemi yoktur. Aldığın markayı ve nereden getirttiğini yazarsan bizlere de belki faydası olur.

selam arkadaşlar..bugün ybr'nin orjinal fren balatalarını getittirdim 40'ytl bayıldım..normal'mi fiyat yoksa düdüklendikmi :cherry: yan'sanayisini taktırmıştım (15'ytl'ye toplamında) sabun gibi tutmuyordu frenler!!bende hiç bir şey candan önemli değil diyerek orjinalini taktım...

yanlış yok burada da orjinal 40 ytl yan sanayii 15 ytl geçen hafta taktırdım:cat:

ama ben frenlerden memnunum gayet güzel duruyor:silent:

ben daha 13 bin km deyim balatalardan ses geliyo sinir oluyom frenler tamam tutuyoda o ses gıy gıy içim bi hoş oluyo yaw balatalarim bittimi acaba ? ön ve arka

13 bin neki ben 20 bin yaparim diyodum genelde de sakin kullanirim motörümu ama

babaçi abi yardim et:)25 kere

Son düzenleme:

Yok kardeş bitmemiştirr :)
Bende de bi ara oyle bi ses gelmişti gidip orjinal arka balata almıştım.Sonra açtım bi baktım balata bitmemiş.Sıfır balata hala duruyo evde:)
O ses göbeğe biriken tozdan oluyor:cat:

Hey Alaaam ya :mrgreen:Milletin işi gücü yok

özel bişey yaptığım yok 14850 km şuanda arka balatalar hala orjinal :cat:

önleride yeni değiştim yan sanayii taktırdım 15 ytl,

sadece ön fren bloğuna arasıra balata spreyi sıkıyorum o kadar:cat:

Arkadaşlar bende aranıza katılmak için 3 aydır araştırma yapıyordum ve 2006 model ybr buldum 6000km de, sahibi de bnm eski hocalarımdan, 2800ytl ye satıoyr, sizce fiyat nasıl?

Arkadaşlar bende aranıza katılmak için 3 aydır araştırma yapıyordum ve 2006 model ybr buldum 6000km de, sahibi de bnm eski hocalarımdan, 2800ytl ye satıoyr, sizce fiyat nasıl?
Fiyatı yüksek.3300 YTL'ye sıfırı var.Zaten 2800 YTL'lik motor alım satımı ile 3.000'i rahat bulur.Fiyatı motorun durumuna göre 2000-2500 arasında oynar.

slm

arkadaşlar merhaba bu siteye yeni üye oldum mondial 150 zc almayı düşünüyordum fakat kime sorduysam alma etme :)) vazgeçtim ve hayatımda kullandıgım ilk motor olan ybr125 de karar kıldım :)) bunu alacaz ve inanırmısınız kaç gündür önceki konuları okuyorum merak ettiğim bu aralar kampanya yokmu fiyat indirimi vs??? ve aldıktan sonra apartmanda oturuyorum çalınmaması için ne yapmalıyım? saygılar

şimdiden aramiza hoşgeldin tesol,hayirli olsun darısı benim başıma.kampanya olarakta www.beldeyama.com.tr adresinde var.güle güle kullan,allah kazalardan belalrdan korusun.tedbirini al kaskını falan giy,motor kullanırken.allaha emanetsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar