Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

ön farda plastikte filan çatlak varmış.tam olarak bilmiyorum.sizce fiyatta biraz daha pazarlık yapsam mı?

o halde büyük ihtimal düşme veya kazası vardır,plastik,far vs. önemli değil amortisörlerde yada başka bir yerinde olmasın.koruma demiri varmıymış üzerinde yoksa motor bloğuda hasarlı olabilir,

en iyisi bir tamirci yada servise göstermek:cat:

o halde büyük ihtimal düşme veya kazası vardır,plastik,far vs. önemli değil amortisörlerde yada başka bir yerinde olmasın.koruma demiri varmıymış üzerinde yoksa motor bloğuda hasarlı olabilir,

en iyisi bir tamirci yada servise göstermek:cat:

bende öyle düşünüyorum servise götürüp ne söylim?motoru alıcam parçalarına bi bakarmısın mı diyeyim?bu arada koruma demiri yokmuş.

bende öyle düşünüyorum servise götürüp ne söylim?motoru alıcam parçalarına bi bakarmısın mı diyeyim?bu arada koruma demiri yokmuş.
Kardeş motorun fiyatı normal.Motoru alacaksan anlayan bir arkadaşına mutlaka göster.Motor düşmüş te olabilir.Ancak her düşme önemli değildir.En önemlisi motorun şasisinin, jantlarının, ön maşanın durumudur.Bunlarda eğilme bükülme oldumu o motordan uzak dur.Motorun elciklerini, vitesini, ayakların konulduğu plastik parçaları, fren balatalarını incele aşınma olup olmadığına bak.Lastik durumu nedir?Eğer motor gerçekten 15000 km'de ise arka lastiği bitmiştir.Ön lastiği ise hala aşınmamış olmalı.Zincirini ve dişlilerini de incelemeyi ihmal etme.İnşallah gönlüne göre olur.Hadi hayırlısı.

Ybr hakkında sizlere bi kaç sorum olacaktı ;
1- şehir içi yakıt ?
2- 2007 model temiz 2. el fiyatları
3- normal bir devirde 60-90 ivmelenmesi ?
Şehir içi veya dışı 100 km'de 2.4 ile 3.00 arasında oynar.Kullanım tarzına, yük durumuna ve yol durumuna göre değişebiliyor.
2007 temiz bir YBR'nin fiyatının 2.500'den aşağı olacağını pek sanmıyorum.
YBR 80 90'a kadar çok rahat çıkıyor ondan sonra zorlanmaya başlıyor.

Son düzenleme:
uzun zamandır forumu takip ediyorum....artık ben de bir ybr sahibi olma yolundayım..inş. haftaya almayı düşünüyorum....0 motor alırken dikkat etmem gereken bişey var mı?..tavsiyeleriniz neler?....verdiginiz ve vereceginiz bilgilr için hepinize teşekkür ederim:cherry:

Süper Moderatör (BBRR)
cell-im

Ybr rüştünü kanıtlamış bir alet.. sıfır alırken en dikkat etmen gereken ruhsatta yazan şase ve motor numarasının motorun üstündeki ile aynı olması.. bazen yanlış bir harf ilerde ta satarken veya fenni muayenede farkedilip olmadık işler açabilir başına.. ayrıca montaj esnasında bazı civata veya vidalar yeteri kadar sıkılmamış olabiliyor aldığında bi gözden geçirmekte fayda var...aklıma ilk etepta gelenler bunlar .. hayırlı olsun

BBRR

teşekkür ederim....burdaki nebioğulları bayii motor fiyatını 3600 ytl dedi..
ama ben taksitli alacagım için 3800 ü buluyo..plaka,ruhsat hepsi dahil
birde extra taktrabilecegim aksesuar ne olmalı sizce..yan ayak ve koruma demiri dışında?:silent:

BBRR

teşekkür ederim....burdaki nebioğulları bayii motor fiyatını 3600 ytl dedi..
ama ben taksitli alacagım için 3800 ü buluyo..plaka,ruhsat hepsi dahil
birde extra taktrabilecegim aksesuar ne olmalı sizce..yan ayak ve koruma demiri dışında?:silent:

35lik bi arka çanta bi de touring bi cam taktırırsan tadından yenmez:)

Almayı düşündüğüm motosiklet. Nedense şu depodaki sticker'ı beğenmiyorum sadece YAMAHA amblemi olsa yeterli :) 2007'lerde yoktu galiba o çizgiler.

tşk metehan siteden indirdim ama hata alıyor dosyayı acamıyorum indirip acan var mı ?

ya bu cbf150 mi daha iyi ybr 125 mi.bilgisi olan varmı,benim gönlüm başından beri ybr de ama birde sizin fikriniz, almak istiyorum.teşekkürler.

ya bu cbf150 mi daha iyi ybr 125 mi.bilgisi olan varmı,benim gönlüm başından beri ybr de ama birde sizin fikriniz, almak istiyorum.teşekkürler.

bu sozune ybr125 topiğindeki adam ybr125 cbf150 topiğimdeki adam cbf150 der 1-2 istisna cıkabilir ama benım tavsiyem ybr de güzel motor fakat 1500cc nın tadı başka:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar