yahu benim ybrm en fazla 100 yapti 103-5 fln ezun bir sure bekledikten sonra km 1700 hersey orjinal, su 115 ler buyuzden pek inandirici gelmiyor
gdm sana katılıyorum bendeki '06 YBR de 5 vites 8000 devirden yukarı çıkmıyo max hız 95 ( km : 6600) ancak yokuş aşşağı tam gaz 105 gördüm. işin garip yanı 80 e kadar tık demiyor. çok performanslı bi şekilde hızlanıyor..
hazır yazmaya başlamışken diğer bir sornumu dile getireyim. arkadaşlar ben motoru aldığımın 2. haftası innova marka iç dış lastiklerle orjinalleri değiştirdim. değiştirme nedeni 1. lastikler güven vermedi.(hepinizin az çok bildiği bir neden ) 2. arkamda artçım olduğunda bir tümsekten geçiyorsunuz mesela tümsekten inerken yavaş hızlı fark etmez arka taraftan küf diye bir vurma sesi ( kimisi amortisör dedi kimisi jant dedi jantta bakıom eğrilik yok amortisör sağlam)
diyeceğim o ki bu sorunu kesemedik. sizlerden herhangi birinin böyle bir şikayeti varmı ? sonuçla ilgili bilgisi yada önerisi olan arkadaşlardan rica etsem bana bir fikir verebilirlermi ?