İbrahim Bey, Türkiye'de satılan 2006-2004 YBr'ler arasında benim bildiğim kadarıyla beygir gücü açısından bir fark yok. Benim 2005(yeni kasa) arkadaşlarımın ise 2004 model(eski kasa) YBR'leri var ama genel anlamda performans farkı olmasa da çalışma sesinden direksiyon açılarına kadar ufak tefek farklar bulunuyor. İlla bir karar vermeniz gerekirse iki modeli de ard arda deneyerek karar verebilirsiniz.
Motorun hızı konusunda bir açıklama yapmam gerekirse ben yokuş aşağı Allah ne verdiyse üstüne kapanıp gittiğimde max 120-125 arası bir sürate ulaştım ama emin olun bu sürat çok gereksiz ve çok saçma çünkü motosikletin motoru bunu kaldıracakgüçte değil kesinlikle.
Düz yoldaki hızını sorarsanız normal şartlar altın rüzgarsız bir günde, dümdüz yolda rahatça 90-100km hızlara çıkabilirsiniz ki zaten bu hızlar şehir içi için oldukça yeterlidir ancak şehir dışında otobanda sağdan gitmek anlamındadır

Yakıt tüketimi kendi motorumda 2,4-2,7lt/100km şeklinde değişiyor. eğer YBR'niz çok benzin yakmaya başlarsa tavsiyem hava filtresini değiştirin ya da temizleyin.
Lastiklerinizin havasının hangi yük koşullarında hangi basınçlarda olaması gerektiği motorun kitapçığında yazıyor, bu değerlerin dışında kulanmayın derim.
Son olarak yukarıdaki değerler kendi öçtüğüm değerlerdir, motosikletimde 35lt'lik bir kappa topcase dışında extra bir ağırlık yok, bunun yanında ben de 180cm boyunda 85kg ağırlığındayım...
Hatta durum şu aşağıdaki gibidir