Azıcık alındım valla kaza yaptım dedim de kimse geçmiş olsun demedi sağlık olsun ne yapalım
Geçmiş olsun kardeşim. Var mı bi sıkıntı. Nasıl oldu
Geçmiş olsun dostumdüşme kalkma illa ki olacaktır. Önemli birşey yoktur inşallah. Göğüslükler ülkemizde hemen hemen sadece 600cc üstünde kullanılıyor ama biz de kullansak zararını görmeyiz. Hastaneye gitmende de fayda var, senin fark etmediğin çatlak dahi olabilir.
Geçmiş olsun kardeşim. Var mı bi sıkıntı. Nasıl oldu
Azıcık alındım valla kaza yaptım dedim de kimse geçmiş olsun demedi sağlık olsun ne yapalım
ben de bugün farkettim motor devirliyken gazı hepten kapatıp kompresyona bindiğinde egzostan patırtılar geliyor. Zırıltı falan değil patırtı. belki daha önceleri ya yoktu ya da vardı ben anlamadım. bu normal mi değilse sebebi ne bir zararı olur mu ?
Çok soruldu da 2012 den beri üstünde Pirelli lastik var 15 bin oldu hiç memnun değilim ıslak zeminde frende direk kayıyor ne tavsiye edersiniz yumuşak hamurlu bir lastik Michelin baya para ve gerçekten Michelin okadar farkeder mi kullanımda ...saygılar
Ikisi birbirinden bağımsız gördüğüm kadarıyla tabiki benden daha bilgili arkadaşlar vardır ama nacizane fikrim efendim bende olduğu için biliyorum ya km teli kopmuş ya da daha kötüsü km numarotorleri saatin içindeki lambanın etkisiyle numaralar eriyor gerçi hic calismiýor diyorsun muhtemelen km teli köpük 5 ila 10 tl bişeyMerhaba arkadaslar geçen hafta 2. el 2013 model ybr esd alarak aranıza katıldım. Motorla alakalı bikaç sıkıntım var eğer yardımcı olabilirsiniz sevinirim öncelikli sıkıntım fren yaptğımda gidonun titremesi bu direk güvenli sürüşü etkilediği için beni de tedirgin ediyor.2. cisi ise hız göstergem çalışmıyor fakat devir saatinde bi sıkntı yok ikisi birbiri ile bağlantılı göstergeler değil mi sorun ne olabilir
...fren yaptğımda gidonun titremesi bu direk güvenli sürüşü etkilediği için beni de tedirgin ediyor...
...2. cisi ise hız göstergem çalışmıyor fakat devir saatinde bi sıkntı yok ikisi birbiri ile bağlantılı göstergeler değil mi sorun ne olabilir
Selamlar,
Metzeler ME22 kullanmaktayım, yaklaşık 10.00 km oldu. Memnunum, tavsie ederim.
Anlas nasıldır mesela kiyaslayinca