Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Yeni arkadaşlar hayırlı olsun.Sayımız git gide artıyor.:cat:
Abiler yağmurlu havalarda malesef ybr'm den şikayetçiyim.Ön tekerin bütün çamuru, suyu dizlerimde.:farao:Bu gün bi ybr gördüm; herhalde bu yüzden, motorun önüne koruma demir olan yere teneke gibi bişey koymuş:queen:Bu motora zarar vermez mi ya.Motor rüzgar alamayınca aşırı ısınmaz mı?Neyse zararı yok derseniz öle bişey yapıyim olur dersenizde çamurluğu uzatıyim diyorum.Ne dersiniz?:silent::silent::silent:

Yeni arkadaşlar hayırlı olsun.Sayımız git gide artıyor.:cat:
Abiler yağmurlu havalarda malesef ybr'm den şikayetçiyim.Ön tekerin bütün çamuru, suyu dizlerimde.:farao:Bu gün bi ybr gördüm; herhalde bu yüzden, motorun önüne koruma demir olan yere teneke gibi bişey koymuş:queen:Bu motora zarar vermez mi ya.Motor rüzgar alamayınca aşırı ısınmaz mı?Neyse zararı yok derseniz öle bişey yapıyim olur dersenizde çamurluğu uzatıyim diyorum.Ne dersiniz?:silent::silent::silent:
YBR'nin hava soğutmalı olduğunu unutma.Bu yüzden önünü kapatman doğru olmaz.Yapacağın en kolay ve ucuz şey önçamurluğa mobiletlerde kullanılan siyah paçadan taktırmak.1 veya 2 YTL. ile sorununu çözebilirsin.

teşekkürler yeniçeri :rendeer:
ddh yaklaşık 2 2,5 milyar sahibinden.com a bakabilirsin:mrgreen:

YBR'nin hava soğutmalı olduğunu unutma.Bu yüzden önünü kapatman doğru olmaz.Yapacağın en kolay ve ucuz şey önçamurluğa mobiletlerde kullanılan siyah paçadan taktırmak.1 veya 2 YTL. ile sorununu çözebilirsin.

abi maalesef o parça dizlere çamur gelmesini engellemiyor,bizzat monte ettim olmadı.

bende koruma demirlerinin önüne muhafaza yaptım ama motorun soğuması için ortayı boşluk bıraktım:cat:

Slm

Arkadaslar 1800 Ytl Cok Temiz Siyah Buldum Birtane Sizce Alsam Iyimi Kotumu

resim244iy1.jpg

tam tehcizat motorize avcı ve kampcılar.

arkadaşlak 2007 model sıyah yamaha ybr 5000kmde bakımları yapılmış ılk motorumu satıyorum yukselteceyım ek olarak yan ayaklık.motor koruma demırı.dad ıkı adet yuksek seslı korna.shad 32 canta .motor kılıtı.branda.fıle.dizlik. verecegım.fıat:2700ytl tek şart hemen ustunuze almak.

cep:0535 6401383 ev:02327661679 msn:[email protected]

Son düzenleme:
Arkadaşlar ben yine bişey sormak istiyorum. :D
Bi kere ıslak yolda kaydırıp düşmüştüm.Ön fren diskinde çok az (0.5 cm falan) yamukluk oldu.Tamirciye gösterdim önemli değil dedi.Tekerde yamukluk sendeleme yok ama disk önden bakıp döndürünce sağ sol yaptığı belli oluyo çok az.Bi sakatlık olmaz demi?

Bi kere ıslak yolda kaydırıp düşmüştüm.Ön fren diskinde çok az (0.5 cm falan) yamukluk oldu.Tamirciye gösterdim önemli değil dedi.Tekerde yamukluk sendeleme yok ama disk önden bakıp döndürünce sağ sol yaptığı belli oluyo çok az.Bi sakatlık olmaz demi?[/QUOT

kardeş ya ön fren kitlerse ozaman daha bi sakatlık olur

babaçi;853491' Alıntı:
Bi kere ıslak yolda kaydırıp düşmüştüm.Ön fren diskinde çok az (0.5 cm falan) yamukluk oldu.Tamirciye gösterdim önemli değil dedi.Tekerde yamukluk sendeleme yok ama disk önden bakıp döndürünce sağ sol yaptığı belli oluyo çok az.Bi sakatlık olmaz demi?[/QUOT

kardeş ya ön fren kitlerse ozaman daha bi sakatlık olur

tesadüfen gördüm eski bi ybr sahibi olarak sana tavsiyem bi tornacıya düzelttir yoksa balataların düzensiz asınır frenajda titreme olur.

Abi 5-6 aydır öyle daha bişey olmadı ama frene basınca ses yapıyor.Zaten bi gün full bakım yapcam onu da deiştiririm.Koruma demiri takcam şöyle en genişinden sadece motoru değil bacağımıda korusun.Sonra hayati abininki gibi bi ön cam yapmayı düşünüyorum.Güzel olacak güzel:cat:

slm arkadaşlar. ben ybr me metzeller me22 veya pirelli mt65 lastik taktırmayı düşüyorum. istanbul'da bu lastikleri satıp-takan bildiğiniz bir yer var mı? Birde uzun yolda lastik patladı mı köpükle, spreyle falan şambiyelli lastiği onarmak mı daha basit yoksa tubeless lastiğimi :silent:

Adana İl Temsilcisi
slm arkadaşlar. ben ybr me metzeller me22 veya pirelli mt65 lastik taktırmayı düşüyorum. istanbul'da bu lastikleri satıp-takan bildiğiniz bir yer var mı? Birde uzun yolda lastik patladı mı köpükle, spreyle falan şambiyelli lastiği onarmak mı daha basit yoksa tubeless lastiğimi :silent:
arkadaşım merhaba.metzeller me22,iç lastikli bir lastiktir,oysa pirelli mt65 tubles lastiktir.zaten iç lastiği olan bir lastiği o spreylerle tamir edemezsin.o spreyler tubles lastikler içindir.bu arada pirelli mt65'i satan yerlein tlf.nu nu buraya yazan arkadaşlar olursa bizlerde faydalanırız.zira buralarda bulunmuyor.sevgilerimle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar