gotti hayırlı olsun kardeş sorunu cevaplamış sanırım arkadaşlar deponu bitir 95 al diye
köpeğin olduğunu bilmiyordum bendede var bi tane boxer cinsi 7 aylık oldu ne çabuk büyüyorlar ya
insan çocuğu gibi seviyor ilk yanıma geldiğinde bir elimin avucuna sığıyordu tabi ellerim biraz büyüktür o başka şimdi halen kendini bebek zannediyor kucağıma çıkmaya çalışıyor ama sığmıyor
seninki kaç aylık? ( arkadaşlar kızmayın mtor forumunda köpeklerden konu açıyorum ma napıyım dayanamıyorum benimki şu anda yanıma oturmuş ne yapıyor bu tıkır tıkır der gibi bana bakıyor
)
semih20 her ne kadar ybr bir commuter( iş sınıfı) sınıfıda olsada bazı arkadaşlar kendi deyimiyle hayvani sportif kullanıyorlarmış motoru çok rahat bir biçimde 80-90 km ortalama gidiyorsun daha önceki sayfalara bakarsan bu konu hakkında baya bir şey görürsün bildiğim kadarıyla bu sitedeki ybr cilerim tabi bu yazdıkları değerler 120 yapmışlar 140 yaptığını duydum ama sadece duydum bunuda tavsiye etmiyorum zaten motora yazık
120 bile fazla benim fikrimce 
semih20 her ne kadar ybr bir commuter( iş sınıfı) sınıfıda olsada bazı arkadaşlar kendi deyimiyle hayvani sportif kullanıyorlarmış motoru çok rahat bir biçimde 80-90 km ortalama gidiyorsun daha önceki sayfalara bakarsan bu konu hakkında baya bir şey görürsün bildiğim kadarıyla bu sitedeki ybr cilerim tabi bu yazdıkları değerler 120 yapmışlar 140 yaptığını duydum ama sadece duydum bunuda tavsiye etmiyorum zaten motora yazık