hayır 1000 km de degişmesi gerekiyor yani rodaj dönemi bittikyen sonra ve serviste değişmesi gerekir yoksa garantiden çıkar söyleyim söylemedi deme.haa.
hayır 1000 km de degişmesi gerekiyor yani rodaj dönemi bittikyen sonra ve serviste değişmesi gerekir yoksa garantiden çıkar söyleyim söylemedi deme.haa.
İzmir/Kahramanlar Levent motorda Ybr 125 Ön far camı 5YTL PIERzig sana söyledim ancak bilmeyen ve arayan arkadaşların bilgisi olması için burayada yazdım. diğer parçalar için yardımcı olabileceğimiz bir husus olursa sorarım maksat yardımımız dokunsun :cat: :wiinkk:
arkadaşlar bu motor full depo ile en fazla kaç km gider ? ve de bu motor uzun yol için yeterlimi uygunmu ? mesela istanbul antalya yada istanbul muğla gezisini rahat bir şekilde yaparmı ?
Bn 1 depyla yklaşık 500-550km alıyorum sık sık mola werirsen gidemecegi yer yoktur :cat:arkadaşlar bu motor full depo ile en fazla kaç km gider ? ve de bu motor uzun yol için yeterlimi uygunmu ? mesela istanbul antalya yada istanbul muğla gezisini rahat bir şekilde yaparmı ?
arkadaşlar bu motor full depo ile en fazla kaç km gider ? ve de bu motor uzun yol için yeterlimi uygunmu ? mesela istanbul antalya yada istanbul muğla gezisini rahat bir şekilde yaparmı ?
Yerden göğe kadar haklısın arkadaşım.Ben de epeydir burada yazmak canım istemiyordu.Çünki son zamanlarda bir hız furyasıdır gidiyor.:cat:aman arkadaşlar yapmayın hız başa bela 80-90km ile gidin neyinize yetmiyorr: sevdikleriniz sevenleriniz var yapmayın
ale:
oda doğru bana gore tum motorların son hızı 90km/h olmalıdır.aman arkadaşlar yapmayın hız başa bela 80-90km ile gidin neyinize yetmiyorr: sevdikleriniz sevenleriniz var yapmayın
ale:
oda doğru bana gore tum motorların son hızı 90km/h olmalıdır.
sonix sormayaa ekzos tıkalı imiş servis halletti şimdi motor uçak gıbı oldu onceden rampa aşşagı 117km/h iken şimdi rampa aşagı 128km/h oldu ivmelenmeside çok değiştii şimdilik çok memnunum saygılarımla...bir önceki mesajlarında motor hızlı gitmiyor diye cbf150 alacaktım diyordun :mrgreen::mrgreen:
Hala sorunsuz biniyoruz. :queen: