Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

hayır 1000 km de degişmesi gerekiyor yani rodaj dönemi bittikyen sonra ve serviste değişmesi gerekir yoksa garantiden çıkar söyleyim söylemedi deme.haa.

baş tacı YBR

goster.asp

milliyet yurdum insanından alıntı:queen::
HAYIRLI YOLCULUKLAR!..
Şanlıurfa'da bir motosiklet sürücüsü, bunaltıcı yaz sıcağında kaza yapma ihtimalini düşünerek minibüsle yolculuk yapmaya karar verdi. Motosikletini ise minibüsün üzerindeki bagaja yerleştirdi.

Son düzenleme:
Nostalji

Arkadaşlar herkese selam. Ben de 1 yıl ybr kullanmıştım şimdi bir nostalji yapiyim dedim de baktım ybr hala bildiğim gibi yani sorunsuz. Hepinize sorunsuz sürüşler diliyorum. Bu arada motoru büyütmek isteyip te tereddüt eden varsa hyosung hakkında da bilgi verebilirim ben alırken tereddüt etmiştim de başka düşünen varsa bilgi vermek görevimiz. Ne de olsa biz de ybr ciyiz.

İzmir/Kahramanlar Levent motorda Ybr 125 Ön far camı 5YTL PIERzig sana söyledim ancak bilmeyen ve arayan arkadaşların bilgisi olması için burayada yazdım. diğer parçalar için yardımcı olabileceğimiz bir husus olursa sorarım maksat yardımımız dokunsun :cat: :wiinkk:

acaba ybr ön çamurlu fiyatını bilen varmı orjinal ??????

Ybr ciler boyuna geziyor herhaldee:silent:Topic ikinci sayfalara düşmüş.Bir güncel atayım:p

birazdan ümraniyeden çıkıp zeytinburnu eminönü arnavutköy sarıyer güzergahında yarın sabaha kadar balık peşinde gezeceğiz

arkadaşlar bu motor full depo ile en fazla kaç km gider ? ve de bu motor uzun yol için yeterlimi uygunmu ? mesela istanbul antalya yada istanbul muğla gezisini rahat bir şekilde yaparmı ?

arkadaşlar bu motor full depo ile en fazla kaç km gider ? ve de bu motor uzun yol için yeterlimi uygunmu ? mesela istanbul antalya yada istanbul muğla gezisini rahat bir şekilde yaparmı ?

ben agresif kullanmam 550-600 km yol gidiyorum,uzun yolda sanırım oturak kısmın epey bi ağrır

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bn 1 depyla yklaşık 500-550km alıyorum sık sık mola werirsen gidemecegi yer yoktur :cat:

yamahaybr125maksmumhzxg7.png

işte arkadaşımın yaptığı hız testi fotografı test hafif eyimli yolda yapılmıştır

Bende dün egilmi yola geldim arkdaşta önden ybrsi ile gidiyordu saatte 22.30 falandı.Şimdi basarım arkdaşa yetişirim dedim hem motor kesin 130u bulur...

Basmaya başladım oda ne 115 te 12ooo devirde motor bogulmaya başladı daha fazla gitmiyordu:salut:

Moralim bozuldu arkdaşa sordum sıcaktandır dedi.Zira dedigi dogru heralde çünkü düz yolda 120 yapmışlıgım vardı:salut:

aman arkadaşlar yapmayın hız başa bela 80-90km ile gidin neyinize yetmiyor :pr: sevdikleriniz sevenleriniz var yapmayın :pale:

bir önceki mesajlarında motor hızlı gitmiyor diye cbf150 alacaktım diyordun :mrgreen::mrgreen:
Hala sorunsuz biniyoruz. :queen:
sonix sormayaa ekzos tıkalı imiş servis halletti şimdi motor uçak gıbı oldu onceden rampa aşşagı 117km/h iken şimdi rampa aşagı 128km/h oldu ivmelenmeside çok değiştii şimdilik çok memnunum saygılarımla...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar