Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

F54

maxi sen daha önceden daha değişik bi motor kullandığın için şimdi de vucüd bu oturuş şekline alışana kadar elbette biraz sıkıntı olur ideal devir olarakta ben 5000 ile 7500 devir arasında kullanıyorum şehir içi böyle şehirler arası ise biraz daha yüksek devir yaptırıyorum

maxi 97 ben motorumu mayısta aldım 2011 7000 km devirdi ve o kuyruk sokumu sorunu bendede hala var alışamadı bizim paket hala YBR ye

koray motoru baştan imal edecek yakında ondan korkarım:queen:
herkese günaydın...

kankam kendi çapımızda takılıyoruz işte..uğraşmak hoşuma gidiyor..yaptığım hiç bir şeyde apacilik yok.. :cherry:

---------- Post added at 21:14 ---------- Previous post was at 21:12 ----------

yamaha ya mail atacağım..
mt ybr topiğine gelin de bakın...
koray ve ghostcorc nikli arkadaşları bünyenizde tasarımcı olarak çalıştırın...

aman kankam haber verme sakın...
valla motorları altımızdan alırlar.. ferrari + lpg misali:queen:

---------- Post added at 21:17 ---------- Previous post was at 21:14 ----------

Ni hahaha ben geldimmm koray sen kapa gözlerini

abi gene neler yaptın ya..beni kalpten götürecen.. merakla bekliyorum başka neler yapacaksın bakalım... eline emeğine sağlık :)

şu hava bi düzelse bi istanbula inebilsem ama bu ledler harika oldu önden görsellik on numara en kısa sürede sanada uygulayalım bunu şerit led kullandım 6tane mavi ama fotoğraf makinasına ışık fazla gelince bazı yerlerde adaptörün ayarını kısmak zorunda kaldım çekerken resimleri

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:25 ----------

far lambasını söktüm ledin arkası yapışkanlı ya kablosundan hafifçe içeri saldım sonra tığ ile bir ucunu sabitleyip uzun tornavida ile bastırdım sonra diğer ucunu tığla sabitleyip sonrada düzgünlüğünü kontrol edip uzun yıldız tornavidayla ledlerin üzerine basmamak şartıyla bastırarak yapıştırdım ...:))

eline sağlık abi.. çok güzel olmuş..
irfan agada bana gösterge ile cam araasına çekik kesmiş.şablon çıkarmıştı onu yapmış..pazartesi gidip taktıracağım..cam içinde bağlayıcı bişeyler düşünmüş..
bu adam beni sevi sevi :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şu hava bi düzelse bi istanbula inebilsem ama bu ledler harika oldu önden görsellik on numara en kısa sürede sanada uygulayalım bunu şerit led kullandım 6tane mavi ama fotoğraf makinasına ışık fazla gelince bazı yerlerde adaptörün ayarını kısmak zorunda kaldım çekerken resimleri

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:25 ----------

far lambasını söktüm ledin arkası yapışkanlı ya kablosundan hafifçe içeri saldım sonra tığ ile bir ucunu sabitleyip uzun tornavida ile bastırdım sonra diğer ucunu tığla sabitleyip sonrada düzgünlüğünü kontrol edip uzun yıldız tornavidayla ledlerin üzerine basmamak şartıyla bastırarak yapıştırdım ...:))

şenol abi far camını çıkarıp yapsaydin bir de keşke sarı zeminli led yerine beyaz zeminli ledler var onlardan kullansaydin ben 90derecelik ledler var onlardan bulabilirsem ıstanbulda farın içine komple döşemeyi düşünüyorum

onu bende düşünüyorumda ama orada beyaz led kullanacağım çünkü cam kırmızı nasıl olsa biliyorsun arkadaki lamba çift flamanlı birisi fren için yüksek wattlı diğeri ise düşük wattlı stop için o aynı zamanda plaka lambası olrakta kullanılıyor o yüzden beyaz led kullanıp aynı zamanda plakaya da aydınlatma vermek lazım ..

benim şimdi ilk işim motordaki sonradan yaptığım düğmeleri orjinal bir şekilde yerleştirmek ve sis farı takmak.. sonrada led işine gireceğim..sakaryalı fatihinde yüz ifadesine bakıp hayrına motoru ona hibe edeceğim :queen:

arkadaslar motorumu satıyorum

tertemiz inanın nokta hata yok dıyebılırım satma sebebimide buyuk makına almam ya cross alıcam yada SS motor dusunuorum

yeni kasa mavi renk düşünen varsa irtibat numarası 0534 312 04 67

3250 olur mu 3 olur mu dıye yazmassanız sevınırım 3500 son olurudur belki karşımdaki insana göre cüzzi bi fiyat daha oynama olabılır tabi

309893_2711835522859_1466029414_33078080_1004040390_n.jpg

telefon kamerasıyla çekilmiştır
ve lastikleri 2 sıde mihelin sport lastıklerı ve yamur çamur bıle görmedı dıyebılırım 1 gun dısarıda bırakmadım garajda durmaktadır

İrfan aganın benim için yaptığı kontrol paneli.. ön göstergelerle cam arasına girecek çevresi komple ince fitil olacak ve rengi siyah olacak..
toplam 6 düğme takılabilir..düğmeler sırası ile
1- Far açma kapama
2- sis
3- dörtlü
4- turbo
5- nos
6- kanat ve iniş takımları (bir düğme ile arada bi flaşör ve iki özellik bir arada kullanılıyor)

:queen::queen:

korayım geçmiş olsun sana yarım gün bilgisayarda microsoft flight simulator X oyunu yazıyorum ihmal etme oyna biraz kendine gel

kankam kendi çapımızda takılıyoruz işte..uğraşmak hoşuma gidiyor..yaptığım hiç bir şeyde apacilik yok.. :cherry:

---------- Post added at 21:14 ---------- Previous post was at 21:12 ----------

aman kankam haber verme sakın...
valla motorları altımızdan alırlar.. ferrari + lpg misali:queen:

---------- Post added at 21:17 ---------- Previous post was at 21:14 ----------

abi gene neler yaptın ya..beni kalpten götürecen.. merakla bekliyorum başka neler yapacaksın bakalım... eline emeğine sağlık :)
emeğe saygı kankam...
la eksikleri görürler işte:)

şenol abi far camını çıkarıp yapsaydin bir de keşke sarı zeminli led yerine beyaz zeminli ledler var onlardan kullansaydin ben 90derecelik ledler var onlardan bulabilirsem ıstanbulda farın içine komple döşemeyi düşünüyorum
iyi diyorsunda maalesef bizim farların camları pressli açılmıyor zaten sıkıntı onda

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:30 ----------

ya millet ana sayfada ybr sıralamada aşağılara düşmüş neredesiniz tıklayın biraz ya, ben yatıyorum galiba ooo saate bak .cümleten iyigeceler yarın bari hava güzel olsada yeni ledlerimle hava atsam biraz...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar