Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Lehimi atana laf yok çok elektrik bilgisi olan bir abimiz zaten buyuk bir şirketin argesinde çalışıyor.Ben makro ile cekdim birazda ondan oyle gözukuyor.Lokman hekim kanallar yok oldugu için oyle yaptık kanallara zarar vermedik.alkol ve diş fırcası ıle temızledık araştırdık bu tetikleyici transistoru bulduk.Anahtar koydum uğraşmadım bende.Ama uğraşsaydık yapardık eminim :)

iide dostum çıkar parça ile taktığınız aynı işi görmediği resmen belli ybr nın karburatoru r1 e olurmu sence

200 liraya çıkma beyin bulabilirim :d yada 250 en fazla ilgilenirsen araştırırım...:cherry::cherry:

Datasheet den bakdık 3 parca aynı gorevı goruyor ama sadece biri sogutmalı yani tetikleme görevi aynıydı.Ama kanallar çok yanmıştı beyinin içindeki siyah silikonu gibi şeyi bile biraz eritmişdi.Benim için şimdilik sorun yok ama satmaya kalkarsam öyle vermek istemem motoru.Motorda şimdi xenon var zaten.

Ramazan abi şöyle söyleyim bu aralar benzın alacak parayı zor buluyorum :) Acil işe girecem valla :) Lokman hekim sen ecza deposundaymıssın boluda varmı iş ecza deposunda bilgin var mı ?

lokman emeğe saygımız sonsuz...
lakin o kadar emeğe çorap gitmemişti, o yüzden öyle br yorum yaptım....
değişik bir konu söyleyeceğim ankarada ki ybr leri görünce motordan soğudum...
merak edip bakanınız oldumu hiç:queen:

lokman emeğe saygımız sonsuz...
lakin o kadar emeğe çorap gitmemişti, o yüzden öyle br yorum yaptım....
değişik bir konu söyleyeceğim ankarada ki ybr leri görünce motordan soğudum...
merak edip bakanınız oldumu hiç:queen:

sedat 57 ile birlikte yaptığımız ankara gezisinde birebir yakından görmüştük bir kaç tane.... en ilgiç olanıda soba borusu gibi eğzostu olanlarıydı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar