chaos106' Alıntı:
İnsane senin ybr nin yakıtı nasıl (yani kaç (100km'de) litre yakıyor)bu arada ben keewayi eledim ybr almaya karar verdim.Bakalım çarşamba günü bir aksilik olmazsa ve bayinin elindede siyahı varsa alıyorum.Sonuçta başlangıçta bana sorun yaşatmıcak bir makine lazım eh tipide fena değil hele siyahı daha bi hoş duruyor.Birde bir sorum daha olacak sana motor koruma demiri denilen bişi var seninkinde yok sanırım onun ne faydası var yada ne zararı var sen taktırmadığına göre vardır bir bildiğin ve fiatını biliyormusun?Biliyorum sanada çok soru soruyorum ama idare et artık acemiyiz işte malum

bu linktede arkadaşımız arka lastiği daha genişi ile değiştirmiş sizce buna gerek varmı?
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=1956213
I.) Yakıt 100km/de 2,6 ila 2,8 arasında değişiyor, 3'e çıkartmak çok zor

II.)Motor koruma demiri motorun talihsiz bir şekilde yere yatması sonucunda mümkün olduğunca yerle temasını azaltan bir parça, takılırsa yani düşmelerde motor daha az hasar alıyor. Ancak 2-3 defa motoru durduk yere yatırmış biri olarak zaten çok alengirli düşmedikçe motorun elcik topuzlarından ve ayak peglerinden başka yerine zarar vermenin zor olduğunu söyleyebilrim. Hele de arkada bir topcase varsa çok daha az hasar alır

Ben taktırmadım çünkü bence motorun görüntüsünü bozuyor. Fiyatı da 35-45 civarı sanırım.
III.) Motoru satan Cemil'i tanıyorum aslında ama geniş lastikle göremedim motoru. Gerek var mı yok mu sorusuna şöyle bir cevap veriyim, eğer gerek olsaydı Yamaha bu motoru zaten daha geniş lastikle üretirdi

CBR125'e bakın, race motor ama onda bile ince lastikler var...
Motorun şimdiden hayılı uğurlu olsun diyorum