sen direk ybr al aynı seviye aynı fiyat en az onun kadar şık sen ybr yi seviyosun.başka motor alırsan ybr içinde kalır gibime geliyo...oumar' Alıntı:ybr125 le aynı seviyede aynı fiat çerçevesinde motor modelleri nelerdir arkadaşlar? Görünüşü de en az onun kadar şık olursa güzel olursa sevinirim lütfen yardımcı olun:silent: :silent:
yılmaz bu motorun yedek parçasorunu yok en azından eskişehirde!Yamaha tabiki iyi ama makyajdan başka bişey yapmıyor.Zongshen hem kalite hem performanslı,bence süper motor :cat:ylmzzz' Alıntı:yukarıdaki adresteki motor yağ soğutmalı bu arada. ama parça durumu nasıl bilgim yok
Arkadaş haklı. İstediğin maotorun ismini koymuşsun zaten. Milleti ne uğraştırıyorsun. Bende ybr kullanıyorum 2004 vardı sattım. 2006 sını aldım ve ben bu motorla kuryelik yapıyorum. Banamısın demiyor. Rakibi yok. Benzerlerine kanma. Ha buarada yanlış anlamayın yamahanın bize reklamı için para verdiği yok. Ama kalite belli,isim belli, ve fiyatınıda sorun ediyorsan buna değer. Zaten Yamaha da bu pazardaki rekabete girebilmek için fiyatını birazdaha aşağı çekecek sanıyorum. Saygılar...seco@ybr' Alıntı:tabiki bi ybr den iyi diğer ybr dir daha kalitelisini bulamazsın ybr ybr ybr
bu gerçekten doğru mu? bugün ankaradaki motoart'ı aradım anahtar teslimi 2980 YTL dediler.deltasahin' Alıntı:Duydunuzmu yamahanın fuardaki fiyatı 2,300 ytl ymiş. Ben demiştim indireceklerrrrr...