YAMAHA YBR 125 imi satıyorum(SATILDI)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selam yamaha ybr 125 imi satıyorum gayet temiz bakımını yağ değişimini daha yeni yaptım 6000km de yanında kilidi zincir spreyi bagaj ağını da veriyorum uzun süre bakım yapmanıza gerek kalmadan kullanabilirsiniz...saygılar buarada telim 0533 556 74 44 [email protected] buralardan ulaşabilirsiniz foruma pek giremiyorum çünkü

artık giriyorum buraya da cevap yazabilirsiniz tabi isteyenler telefon numarasından arasın daha iy olur hatta

yokmu isteyen yaww 2.200 ytl yaptım en son fiyat bu sonuçta pazartesi 27ytl vergisini de ödicem zaten e okadar da aksesuar var .......

Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.

Foruma mesaj gönderirken, boş mesaj göndermek, konuyla alakası olmayan mesaj göndermek, +1, bencede, güzel, gibi belli bir amacı, paylaşımı olmayan mesaj göndermek,altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DÜZENLE butonuna tıklayarak o mesajına ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...

**********X***********************X*********

arkadaşlar www.sahibinden.com da tüm detayları ve fotoğrafları var motorun arama yapınca görürsünüz 2004 model 6000 kilometrede birtane var zaten ilan sahibinin isminde ermir yazıyo saygılarrrrr....

Resim için teşekkürler.Motoru pedere almaya düşünüyorum. Alacağım zaman ben sana mesaj atarım.! :cat:

:bestmt:

mustafa1462, birşey değil kardeş nedemek tamam numaram da yazıyo istediğin zaman arayabilirsin .....

ben bununla izmirden geldim ankara daha da yakın :)teşekkür ederim ayrıca

arkadaşlar motoru 1 hafta içinde biri alırsa 2.150ytl ye bırakırım ondan sonra zaten paraya çok ihtiyacım kalmıyo zaten yine yükseltirim fiyatı

erkadaşlarrr 2000ytl oldu motor son haftası sattım sattım cumaya kadar sonra gidiyorum kısmetse buralardan acil satılık yani 2000YTLLLLLLLL

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar