Yamaha Ybr 125 ESD Debriyaj ayayarı

Agv

Arkadaşlar debriyaj kaçırıyor, tam sıyırmıyor gibi 4.5 bin km'dir ayar yapılmadı. Debriyaj kolundaki yer komple sıkılı, kapalı yani alt taraftan yapmak gerekiyormuş fakat hiç ellemedim, acemiyim. Nasıl yapabilirim acaba? İşte çalıştığım için vaktim olmuyor motosikletçiye, servise uğramak için.

debriyaj telini takip et bloğa bağlı saç üzerinde somun göreceksin çoğunluk iki tanedir. ordan ayar yaparsın bide debriyaj manetinin orda somun vardır ordan da yaparsın . biraz vakit ve birazda el becerisi ile halledersin

Agv

debriyaj telini takip et bloğa bağlı saç üzerinde somun göreceksin çoğunluk iki tanedir. ordan ayar yaparsın bide debriyaj manetinin orda somun vardır ordan da yaparsın . biraz vakit ve birazda el becerisi ile halledersin

Eyvallah hocam bloğa bağlı şeyi çeviremedim, baya sıkışık gibiydi o yüzden ellememiştim. Debriyaj manetindeki sonuna kadar sıkılmış manete doğru. Aşağıdakini gevşeterek mi ayar yapacağım?

Agv

Arkadaşlar gördüm bahsettiğiniz yeri bir de üzeri lastikle kaplanmış bir vida var orada o lastiği mi sıyıracağız? Tam aşağıya inen telde 2 tane bitişik somun var ama oynamıyor yerinden acaba lastiğin altındakini mi çevireceğiz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar