- Konu Yazar

Uploaded with ImageShack.us

Hayırlı olsun kazasız sürüşler...
hııı.birtek deponun oraya granaj iliştirlmiş.
bence hala TVS apachı daha klas duruyor.ama genede yamaha kalitesi için görünüşten feragat edilebilr
Hoşuma gidiyor bu model ya hele arka demirliği sökünce daha güzel olmuş.Jant şeridi çek tankpad al çok güzel olur.
hııı.birtek deponun oraya granaj iliştirlmiş.
bence hala TVS apachı daha klas duruyor.ama genede yamaha kalitesi için görünüşten feragat edilebilr

İşte bu forum böyle yorumlar yüzünden doğru sonuç veremiyor işlevselliğini yitiriyor
Sen Yamaha mühendisimisinki bu kanıya vardın Ybr 125 Esd city ve önceki Ybr den bir çok farklı yönleri var bu görünen görünmeyen yüzüyle çok fazla
aklı selim insan bir motor almadan önce her bir detayı iyice araştırır ben o kadar çok istedimki Tvs apache almak ama bir çok araştırmalarım gözlemlerim üzülerek Tvs apache almak dan vazgeçmeme sebep oldu ve yeniden Ybr almayı zorladı bende yeni modelini aldım
Arkadaşlar bir konunun uzmanı değilseniz tecrübesizseniz lütfen yorum yapmayın
Yamaha Ybr 125 esd ilk çıktığında yok bu çin malına benziyor kalitesi iyice düştü ben o insanlara ne diyeyim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:40 ----------
Tabi en son model Tvs apache modelini söylemiyorum
1-arkadşım seni çok kızdırıp doldurmuşlar.bu mesajda açılmışssın
2-iki satırlık yazımda mühendislik gerekecek bi açıklama yazmadım.sadece görüntü-duruştan yorumumu yazdım.aslında bu bir yamaha-honda gibi markalara serzeniş.daha görsel yapabilirler.örn yzf 125r
3-zaten yamaha kalitesi için görüntüden feragat edilebilr yazmışım.
4-sen okadar yorum yazmışsın.sen şimdi bu konuda uzmanmı oldun?
insanlar kendi yorum ve görüşlerini yazarken sanamı danışması gerekiyo