YAMAHA yaptı yapacağını(zam)

döviz aldı başını gidiyor. fazilerde aynı... e normaldir yükselmesi

CUM

gerçekten büyük rakamlar sadece yamaha değil diğer markalarda öyle ama kaliteleride tartışılmaz tabi , döviz ve yeni ötv sayesinde biraz daha zorlaştı bu motorları almak

caponlar uzaklaşıyo bakın....
ooo çin senmi geldin :p :salut: :salut:

yeni motor yalan oldu yalan :p seneyi beklicez artık napalım

oo, çok şahane olmuş fiyatlar:p
ybr aldığım son yamaha olmaz inşallah:)

Tam bir hafta once bu artısların olacagını yazmıstım . Ama operator arkadaslar konunun acık oldugunu soyleyip baslıgımı kapattılar . Diger motorlarında fiyatları % 10 - 15 arası artacak ...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Evet. Nerede kalmıştık ?

Ee.. V2 çinli cruisserler geldi mi ?
Zealsun 200 race kaç basıyor ?
Jinlunda titreme var mı?
Zobodanka marka motor çıkmış..
.
.
.
.

göya cari açığı kapatcaklarmış!!!
yakında bu millet k.çını kapatamıcak!!:farao:

Super Moderator
@kivanctf, operatör ne?:mrgreen:
Zaten mevcut olan konudan devam etseydin keşke bu faydalı bilgilendirme çalışmasına.
@Akira, Asya T1 mi, Mondial ZAT mı...:queen:
@lespaul_84, şimdilik kapalı olan yerleri de açtırırlar yakında, merak etme.:farao:

boy

Yamaha sanki çok ucuzmuş gibi bir de zam mı yaptı? :pr:
R1 denen makina 29000 YTL gibi bir fiyata satılıyor. İnanamıyorum. Tüm markalara zam gelecek diye biliyorum. EUR oldu 2 YTL, benzinin litresi 3 YTL, doğalgaza zam... Arkadaşlar.. Demedi demeyin, bizi kısa zaman içerisinde çok büyük bir kriz bekliyor!

olcan138' Alıntı:
@kivanctf, operatör ne?:mrgreen:
Zaten mevcut olan konudan devam etseydin keşke bu faydalı bilgilendirme çalışmasına.
@Akira, Asya T1 mi, Mondial ZAT mı...:queen:
@lespaul_84, şimdilik kapalı olan yerleri de açtırırlar yakında, merak etme.:farao:

Olcan ... Ben baslık olarak dovizdeki artıs fiyatları etkiliyecek dedim . Baktım oyle bi baslık yoktu. Ama saglık olsun ne diyim . Cok saglam bi yerden bikac msn adresime mesaj geldi. Cinden uzun getiren firmaların aracılıgını yapan bi deniz sirketi . durum acık diğer motorlarada zam gelecek ... Ama bu zam sadece dovizlede alakalı degil . Piyasada motor satısları hala olabildigince fazla. Kar marjını dusuk tutup olabildigince cok mal satmaya calısıyorlar. Cok mal satıncada devamındaki sevis v.s hizmeti sunamıyorlar. Bu yuzden isi biraz daha yavaslatmaları karlarınıda daha yukselteceklerini dusunuyorum.

boy' Alıntı:
Yamaha sanki çok ucuzmuş gibi bir de zam mı yaptı? :pr:
R1 denen makina 29000 YTL gibi bir fiyata satılıyor. İnanamıyorum. Tüm markalara zam gelecek diye biliyorum. EUR oldu 2 YTL, benzinin litresi 3 YTL, doğalgaza zam... Arkadaşlar.. Demedi demeyin, bizi kısa zaman içerisinde çok büyük bir kriz bekliyor!

bence de kriz yakında. zaten kriz zamanı bile euro bu kadar yükselmemişti. şu an euro en yüksek seviyede. bence elinizdeki motorlara şükredin arkadaşlar. yakında onlar bile gidebilir Allah korusun :pale:

1000 cc lik makinaların ve özellikle race olanların fiyatları zaten ulaşılamaz duruma geliyor....

Bir taraftan düşünecek olursak bu aletler çok üstün makinalar ve bu fiyatların olması normal. Yani herkes te R1 ,1000 RR veya Zx 12 olacak diye bi şey yok..
R1 e gücün yetmiyorsa git R 6 al veya 1000 rr pahalıysa 600 F al gibi bir durum ortaya çıkıyor.

Nasıl ki otomobilde bir Bmw M5 , Merceses S55 Amg özel araçlar ise ve bunları alacak insan topluluğu kısıtlı ise motor olayıda öyle oldu artık...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar