Yamaha XT660Z Tenere

Selam, tenere bakıyorum 2016 güncel fiyatları uçmuş ama bayilerdeki 2015 modelleri hala eski fiyatlardan satıyorlar. 2015 modeller hep 2015 fiyatıyla mı satılır yoksa 2016'lar gelince otomatik olarak onlara da zam yaparlar mı ? 2015 fiyatıyla 0 alsam en azından zarar etmeden satabilir miyim ?

Tam benimde kafamdan geçenleri sormuşsun :) bende horneti satabilirim. Bir arkadaşım ısrarla motorumu istiyor ama kararsiz bir şekilde tenereyi sıfır alip almamak ta tereddüt ediyorum.

2016 lar geldikten sonra olsa olsa 1-2 tık yukarı çıkar fiyat. Çok bir şey değişmez. Oradan kar edeceği 200 lira stok maliyetinden çok daha az kalır. Elinden çıkarması onun için en iyisi. Bende Inazuma'yı satmakta geç kaldım. 10 Kasım'da Tenere'nin kontağını çevirebildim. Tereddütlerim vardı, mesela 2 ay kalmış yeni yıla, 2 ay için 300 TL MTV ödenir mi?, 2 ay sonra 1 yaşında görünecek motor alınır mı diye. Şimdi bakıyorum yıllardır değişmeyen tasarım, teknoloji, oradan bir kaybım yok. Fiyat %16 zamlanmış ki ben elinde kalacağını bildiği için büyük ihtimalle pazarlık ile aldım. Faiz oranları aldığım zamandan daha pahalı. Ve arada geçen bu 4 ayda 2000 km bir zevk yaşadım.

Diyeceğim şu ki 2015 olması sorun değil. Satıcı da malın elinde kaldığını biliyor, önümüzdeki ay yeni kasayı almak için canlı paraya ve depoda yere ihtiyacı var. Bunu bilip bastır, en az 1000 TL indirim alman lazım nakitte. Bu yüzden zarar edeceğini sanmıyorum.

Tam benimde kafamdan geçenleri sormuşsun :) bende horneti satabilirim. Bir arkadaşım ısrarla motorumu istiyor ama kararsiz bir şekilde tenereyi sıfır alip almamak ta tereddüt ediyorum.

Fiyatlar artacaksa, bugünkü fiyatlardan 0 almak daha mantıklı en azından satarken çok zarar etmeden satılabilir. Yani 27'ye aldığın motoru fiyatlar 32 olunca 27'ye rahat satarsın. Benim ağzım 0 motordan yandı o yüzden temkinli yaklaşıyorum ancak fiyat cezbediyor.

Fiyatlar artacaksa, bugünkü fiyatlardan 0 almak daha mantıklı en azından satarken çok zarar etmeden satılabilir. Yani 27'ye aldığın motoru fiyatlar 32 olunca 27'ye rahat satarsın. Benim ağzım 0 motordan yandı o yüzden temkinli yaklaşıyorum ancak fiyat cezbediyor.

Merhaba hocam bütün bayiler ile bsna sorarsan tek tek görüşmek lazım. Pazarlık için çoğu olumlu indirimler yapacaktır.

Bir yandan bu motoru çok isterken, diğer yandan da ne gerek var diyorum sonuçta Afrika'ya gitmiyoruz. Bir crf 250l al keyfine bak diye de düşünmüyor değilim.

Afrika'ya Moğolistana gitmeyeceksen bencede gereksiz. Benim kafamda Moğolistan turu yapmak var. Ama öncesinde tenereye sahip olmam lazım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-etkin-ticaret-ten-xt660z-tenere-abs-269064817/detay

arayın bence

F54

Motor hiç çalıştırılmadı ise ister 1 yaşında olsun ister 5 yaşında ne olur
Ticaret yapmıyoruz sonuçta

Bende 2013 te Sıfır km plakalı başkası almış fakat plaka ruhsat çıkmış Kaporayı yakmış motoru bayii de bırakmış
Bana dediler bende ok dedim
Hem uygun aldım hemde plaka ruhsat sigorta işine karışmadım :)

Bu kadar bilinen bir modelin, kafa hatta göğüs + kafa tasarımını, bir ben mi beğenmiyorum, diye söylenip duruyordum. Neyse yalnız değilmişim. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar