Yamaha XT660X ..

Evet arkadaşlar YAMAHA XT660X hakkında görüşlerinizi merak ediyorum.Kullanan yada şuan kullanmakta olan varsa biraz motoru anlatabilir mi ?

mLh

Altın elbiseli adam - Barkın Bayoğlu, abimiz bu araç üzerinde gerekli cevap ve açıklamaları vermişti.. Biraz google amca ile mülakaşaya girmen gerekiyor.

Tork canavarı insanı tek teker bağımlısı yapmaya yetecek bir motor.Bir gün, kısa bir dönemde olsa sahip olmak istediğim bir canavar :)

Son düzenleme:
Forumda kocaman bir başlığı(kullanıcı bilgileri) var kendisinin...

Amaç nedir alırken? Yani supermoto ise bu motosiklet olmaz, tur amaçlı ise idare eder fakat daha iyisi var, en azından 660X yerine 660R öneririm ben.

Amaç nedir alırken? Yani supermoto ise bu motosiklet olmaz, tur amaçlı ise idare eder fakat daha iyisi var, en azından 660X yerine 660R öneririm ben.

alırken amacım tur olacak yani kısa turlar .. 660x dememim sebebi ise trafikten sıkıldığım an kendimi kaldırama atıcak olmam hoplayıp zıplayan bir motor olsun istiyorum :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mt03 = tx660

işte birazda şekil farklı

5/6 litre arası yakıyor ve normal bir değer... Valla benim de aklımda olan bir modeldi ama. piyasası çok saçma sapan yükseliyor. olmaycak motorlar 10binden aşşa değil..Sahibinden'de ilan şişiren arkadaşları kınıyorum :)))))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar