Yamaha Xt125r-xt125x

Beygir aynı diye biliyorum. Diğer farklar bahsettiğiniz gibi lastik ebatları vs gibi farklardır...
Biri arazi için diğeri ise asfalt içindir.
Makine Yamaha sonuçta, parça bakımından mağdur olacağınızı sanmıyorum ancak parça fiyatlarının pahalılığı veya ucuzluğuyla ilgili bir fikrim ne yazıkki yok.
Bende bu modelleri baya incelemiştim R veya X ikiside çok güzel makinelerdir, pişman olmıyacağınıza eminim... :)

---

Hayret bu konuyu ben açmamıştım, konuyu açan arkadaşa yardımcı olmaya çalışmıştım ancak arkadaşın mesajları silinmiş konu bana kaldı hayırdır bir karışıklık oldu herhalde? :silent:

Son düzenleme:
merhaba, bende başlangıç için enduro düşünüyorum..aklıma gelen yamaha 125 var.. ne dersiniz..genellikle şehiriçi kullanıcam..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu Işe Scooterla Başlıyan çok Insan Var Sanırım Piyasada,,,

Ustalarıma Sorıyım Ozaman Napıyım???

dostum lastik hariç her şey aynı yakıt oldukça ekonomik hiç düşünmeden alabilirsin hayat endro ve krosta unutma. ha bu arada parçaya gelince ucuz olan parçalarda sorun olmaz önemli ve pahalı parçaları 2 veya 3 ayda getirirler parça konusunda çin malları daha cömert adanadan selamlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bana Gelen Cvapları Göremiorum... Sitenin Hatası Heralde

...................

....................

Son düzenleme:
O kadar para verip te 125cc bir motor almak bence de çok mantıklı değil.Ben bu bahsedilen motorlar hakkında uzun süre düşündüm ve YBR125 aldım.

Hayret bu konuyu ben açmamıştım, konuyu açan arkadaşa yardımcı olmaya çalışmıştım ancak arkadaşın mesajları silinmiş konu bana kaldı hayırdır bir karışıklık oldu herhalde? :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar