kimsede kalmadı galiba bu motordan tek ben kaldım son mohikan hesabı
)))))
son apaçi olmayalım da
son apaçi olmayalım da
evet ümraniyedeyim çamlıkta bi cross tamircisi var bi oraya gösterebilirsin bi çözüm bulur amortisör yağı keçe falan değiştirip yırtarsın bi ara görüşelim fikir alış verişi yaparızbende de var, amortisörleri sıkıntılı ama var yanikomşuyuz sanırım bir de
![]()
Herkese selamlar..
Bende 2 gün önce aldım bu ilk motorum..
tavsiye üzerine almıs bulunmaktayım bakalım deneyimlerim nasıl olacak..
2007 model 23 binde güzel bi motor yanlız daha ikinci günden farı yanmamaya basladı durduk yere söndü
ayrıca zinciri bol cok ses yapıyor ve arkada park lambası yanmıyor bu ufak arızalar dısında bir sorunu yok..
kendim yaparım diye ugrastım ama basaramadım iyi bi tamirciye bakımı için bırakacagım.
Elinde kullanım kitabi olan varsa atarsa sevinirim internetten bulamadım..
elcik koruması 4 mevsim mont ve güzel ama uıygun fiata bi vizörlü cross kask düşünüyorum yardımcı olursanız sevinrim..
Herkese selamlar..
Bende 2 gün önce aldım bu ilk motorum..
tavsiye üzerine almıs bulunmaktayım bakalım deneyimlerim nasıl olacak..
2007 model 23 binde güzel bi motor yanlız daha ikinci günden farı yanmamaya basladı durduk yere söndü
ayrıca zinciri bol cok ses yapıyor ve arkada park lambası yanmıyor bu ufak arızalar dısında bir sorunu yok..
kendim yaparım diye ugrastım ama basaramadım iyi bi tamirciye bakımı için bırakacagım.
Elinde kullanım kitabi olan varsa atarsa sevinirim internetten bulamadım..
elcik koruması 4 mevsim mont ve güzel ama uıygun fiata bi vizörlü cross kask düşünüyorum yardımcı olursanız sevinrim..
aynen öyle yaptım ışık çok daha iyi oldu..arka stop lambası içine şerit led takın ,ben öyle yapmıştım iki sıra halinde yapmıştım biri park diğeri fren lambası için .normal ampul ışığından daha fazla aydınlatma sağlıyor.