Nedemek dostum

Özelden kapalımı bilmiyorum ama pek kurcalamadım profil ayarlarımı . Bakarım bi ara .

Benim yaklaşık 5 hafta oldu sanırım alalı. İlk motorum

aldığımdan beri her hafta sonu bi gezi son iki haftadırda arazi sürüşleri yapıyorum. Bugünde sana yazdığımdan sonra çıktım bi Uludağ yolu yaptım sağnak yamurda donuma kadar ıslanıp döndüm

Sonra kurtlar kayanamaya devam edince oldukça sert bir araziye girdim orman yolları. Dik rampalar erezyon kayalar dere yatakları falan derken imanım gevreyip iki kere yatırdıktan sonra motoru yine sırılsıklam döndüm eve.
Motorumdan oldukça memnunum şimdilik. Fazla dik rampalara ve gevşek zeminlere vurmadıkça işimi görüyor. Tam hesaplayamasamda 10 lt benzin ile ortalama 340-360 km falan yapıyorum. Belki fazlası var eksiği yok. Selesi 150 km den sonra rahatsız edici olabiliyor. Uzun bi geziden sonra indiğinizde yeni gelin gibi yürüyorsunuz

Süspansiyonlar harika

Tabi tüm bu özellikler X modelinde farklıdır lakin ben iyi ki xt 125 r ile başlamışım sürmeye diyorum. Umarım sende memnun kalırsın. Şehir içinde oldukça kıvrak ama uzun yolda sert rüzgarlar karşısında çok dikkatli olmalısın . 60 -70 km den sonra seni istediği yere savurabilir

Birde bugün şunu öğrendim bot pantolon eldiven mont ve kask olmazsa olmaz abi. Yoksa zatüreden ölebilirsin yağmurlu havalarda

Kullandıkça bilgilerimi burda yazmaya devam ederim şimdilik bu kadar . He birde unutmadan farları çok ama çok yetersizz