orjinal far bariz zayıf. biraz yukarı diktim gene de bişey gösterdiği yok. bisikletin pilli ledli lambası gibi nerdeyseof lee kardeş ne marka model watt ampül taktın? 55 watt düşünüyorum ben bi türlü elim ermedi. bi arkadaş osram night breaker tavsiye ediyo çok
seleyi bi türlü sökemiyorum? yandaki vidaları söktüm geri çek kaldır şu bu olmuyor? bugün kullanan başka biri denk geldi. vidaları sök geri çek seleyi dedi onu da denedim yok kıpırdamıyor. depoda bi tırnak var o çıkıyor ama sele çıkmıyor. yaza girerken hava filtresini bi temizliyeyim aküye bakayım dedim olmadı. işin kötüsü sele eskisi kadar sabit durmuyoryedik bi halt ama hadi hayırlısı. nasıl çıkacak bu sele?
arkadaşlar ben çok memnunum motordan fakat gerçekten far pek güzel aydınlatmıyor bide aynam kırıldı geçen gün ikisi değiştirdim 75 tl ye mal oldu parçalar çok pahalı aman dikkatli olun normal aynaların takımı 15 tl çünkü
ya arkadaşlar çok iyi motor bu xt125r ama çok yavaş kalıyor.diceksiniz ne bekliyorsun hız motoru değil ama en azından 130 falan gitse ya benim ki 105 te kalıyor düz yolda.bir çaresi var mıdır acaba dişli değiştirmek gibi ybr dişlisi mesela daha küçük görünüyordu motorsu zorlar mı bu sefer yada hızı ne kadar arttırır siz memnun musunuz hızından
arkadaşlar herkese selamlar, bu pazartesi xt 125 x 'ime kavuşuyorum. motor 2. el 5000km de, ama bir sorunu var, şu ki lastiklerinin değişmesi gerekiyor sanırım(böyle soruna can kurban). neyse sorucağım şu ki, xt125x ile en iyi performansı hangi lastik takımıyla aldınız? önerilere tavsiyelere çok fena açığım. teşekkürler.![]()
arkadaşlar herkese selamlar, bu pazartesi xt 125 x 'ime kavuşuyorum. motor 2. el 5000km de, ama bir sorunu var, şu ki lastiklerinin değişmesi gerekiyor sanırım(böyle soruna can kurban). neyse sorucağım şu ki, xt125x ile en iyi performansı hangi lastik takımıyla aldınız? önerilere tavsiyelere çok fena açığım. teşekkürler.![]()