Yamaha Yamaha XT125 Cross Modeli Kullanıcıları

CAstrol 10/40 kullanıyorum ustam . bundan . arada değiştiriyorum maddiyata göre başka ucuz markalarda kullanıyorum :D http://www.otosever.com.tr/?urun-540-CASTROL-POWER1-4T-10W-40-MOTOSiKLET-YAGI.html

PArdon bu scooter için olanıymış :D motor için olanı al sen :D

bunun 1 lt olanını alıyorum

http://www.motosuperstore.net/CASTROL-POWER-1-4T-10W-40-MOTOSIKLET-YAGI4LT,PR-590.html

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:33 ----------

Birde klavuzunda SAE ya da SH içerikli yağları kullanın dişyoır ama bana hiç denk gelmedi castrolda 10-40 yağlarda bu içerik . Birde bulursan direk yamalube 4 al .

Son düzenlemeyide okuda :) Sen karar ver . Birde netten siparişle uraşma ya gir benzicilerin genelinde var al değiştir derim. Ha netten daha ucuza geliyorsa ayrı tabi :) Birde değiştirrken kesinlikle tahliye vidasını fazla sıkma karteri çatlatıyor. Tecrübeyle sabittir :D

abilerim arkadaşlarım xt 125 x turuncu kralımı satıp xt 660 x almayı düşünüyorum siz ne düşünürsünüz ?

yağ değişimi tamamdır, dün yaptım, basit bir işlemmiş.. artık km beklemeden sık sık değiştiririm..

2000 km de bi değiştiriyorum hatırlarsam :p HAdi geçmiş olsun Kocaali.

Atilplat arkadaşım karar senin tabikide iyice araştırmadan başka mopdelleride karar verme derim ben.

2009 model 16000 km ye yaklaşıyor hiç bir sorunu yok 5 e almıştım 4 bucuga bırakayım. ben yukseltmek için satmayi düşünüyorum

---------- Post added at 00:12 ---------- Previous post was at 00:07 ----------

Ducati hyper bike 720 ye gecsem sorun yaşar mıyım abilerim

2009 model 16000 km ye yaklaşıyor hiç bir sorunu yok 5 e almıştım 4 bucuga bırakayım. ben yukseltmek için satmayi düşünüyorum

---------- Post added at 00:12 ---------- Previous post was at 00:07 ----------

Ducati hyper bike 720 ye gecsem sorun yaşar mıyım abilerim

once dene bence sonra hangısını ıstıyorsan al tabı masraflarını vergılerını sıgortasınında ne kadar oldugunu ıyı ogren sonra karar ver hayırlı olsun sımdıden...

Özel mesaj atmaya çalıştım ama sanırım başaramamışım ? satmaya kararlıysan fotoğrafları yükleme şansın varmı ?

osmaniyeden niğdeye 300 km yaptım kuzenimin yanına geldim. yolda da bir kaç fotoğraf çektim umarım beğenirsiniz

edit:
bazı fotoğrafları yan çekmişim kusura bakmayın abilerim arkadaşlarım

Allah ayrılmışları kavuştursun kavuşmuş olanlarında tekerini düz bastırsın ne diyeyim :) Bende bi artvin planı yapmıştım ama nasip bakalım.

selam arkadaşlar benim bir iki sorum olacak motorumu alalı 2 ay kadar oldu öncelikle boş vites ışığım yanmıyor, müşörü nerededir acaba, bide ilgin birşey var gidonun solunda boşta bir kablo var nedir çözemedim sol kütükte çalışmayan birşey yok servis kitapçığında şanzıman anahtarı teli diye birşey yazıyor bir türlü anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.

Hayırlı olsun . Tam anlamadım ama o boş tel jiklenin olabilir mi? .Müşirin yerini bende bilmiyorum :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar