kardeş ben 6 ay aramıştım geçen yıl en sonunda antalya oğuz motordanelinizde leovince arrow akrapoviç satan varmı varsa msj atan olursa sevinirm
elinizde leovince arrow akrapoviç satan varmı varsa msj atan olursa sevinirm
Bu sene XT'me genel bakım var,zincir ve zincir dişli takımı,yağ ve yağ filtresi,hava filtresi,ön fren balatası,buji,ön ve arka lastik derken baya bi masraf varExstra olarakta alt koruma ve topcase düşünüyorum fakat merak ettiğim topcase demirini kendim yaptırabilirmiyim?birde sis lambaları düşünüyorum ama kablo çektirmeden tesisatı bozmadan bişeyler yapmak istiyorum yani bisiklet forumlarında görmüştüm pille çalışan ve çok güzel aydınlık veren lambalar var ne dersiniz? selamlar.
Arkadaşlar ufak bi aksilik sonucu xt 660ımın sağ granajında bi çatlak olustu serviste ancak 1.5 ayda gelecegini söyledi. turuncu renk sağ granaj lazım elinde olan yada servisinde bulunan varsa bilgi verebilirmi teşekürler
kardesim oguz motordan hariç kimde bulabilirim bi yardımcı olursan sevinirim leovince veya arrow da olabilir. bide sol depo granajı lazım mavi renk 2007 model stickirli
Selamlar EnDuRoCu,
Genel bakım yaparken XT için can alıcı bir nokta zincir dişli kiti. Bu üçlü setinde kesinlikle ucuza kaçmamanızı tavsiye ederim. D.I.D grubu ürünleri, AFAM grubu ürünleri DC, tavsiye ederim. AFAM grubunu DID'e göre daha ucuza alabilirsin.
Çanta demirini kendinde yaptırabilirsin, çok basit bir sistem. kenarda iki takım givi çanta demirim varken kullandığım demir el yapımı. Eğer artçı taşıyorsan ve çantanda sırt dayaması varsa motosikletin artçı alanı daralıyor ve konfor düşüyor givinin demirlerinde.
Sis farı kullanmak konusunda tavsiyem ampullü bir sis yerine ledli sis kullanman, eğerki kablosuz bir çözüm bulamazsan. Uzun yıllar bisiklelerle uğraştım, motosiklette bir bisiklet aksesuarı çok dayanmaz. istisnai durumlarda olabilir denemekten zarar gelmez sanırım.
Kazasız sürüşler...
EliteXC msn bırakırmısn veya msj olarak atarsanda olur
metzeler taktım ben yeni,memnunum.
en uygun burada bulmuştum,tabi pazarlık yaparsan.
Bora Eriş-Eriş Motorlu Araçlar Tic. Ltd. Şti.
Tel: (266) 7152000- Fax:7152002
Sıcaklar gelsin artık, motorumu sürmeyi özledim![]()