aaa olur mu hiç ben hep buralardayımpanpa artık tilivizyonlara çıktıktan beri foruma girmez oldun :queen:
Dün akşam Avcılar sahildeydik halkın arasına karıştık
aaa olur mu hiç ben hep buralardayımpanpa artık tilivizyonlara çıktıktan beri foruma girmez oldun :queen:
ahah oda güzel ama halk arasına fazla karışmayın yüzünüz eskimesin raybanlarıda unutmayın:queen:aaa olur mu hiç ben hep buralardayım
Dün akşam Avcılar sahildeydik halkın arasına karıştık![]()
bizde orda takılıyoruz genelde , denk gelmemişizBen ilk defa gittim bizim buraya uzak o Görkem'in diz verdigi videonun oldugu yerdeydik güzel zemin boydan boya tekerle iyi gidiyo![]()
Motoru yıkamıştım o kadar ya hep parlıyo öyle
Metzeler M3'lerin takımı geçen sene 930Liraydı
Sağolsun Zekai abide dizliklerimin çarptığı yere Seffaf sticker yaptı grenajları çiziyo diye takmıyodumArtık takıyorum.
dün motoru muayeneye götürdüm 5 ay önce aldıgım motor sistemde hala benim üstüme gözükmuyormuş ve hiçbişey yapamadan geri döndüm Güzel memleketimin güzel maceraları![]()
ben de muayene yaptırıken tuhsatta 5 kişilik olduğu ortaya çıktı. emniyete gittim benim motor 5 kişilikmiş okul servisine girecem dedimdüzelttiler
EK-1 düzenlediler yeniden 1 adet a4 kağıt 20 TL
---------- Post added at 19:32 ---------- Previous post was at 19:29 ----------
İstanbuldada Buz motor var en son Michelin yarı pist lastiklerini sormuştum 1000Lira demişti sonra 700'e kadar düşmüştü
Ama ben M3lerden sonra m5 alıcam herkes aşırı övüyo michelin pilot power'i çok kullanan var ama çok kayıyo diyo kullananlar.
EK-1 düzenlediler yeniden 1 adet a4 kağıt 20 TL
---------- Post added at 19:32 ---------- Previous post was at 19:29 ----------
İstanbuldada Buz motor var en son Michelin yarı pist lastiklerini sormuştum 1000Lira demişti sonra 700'e kadar düşmüştü
Ama ben M3lerden sonra m5 alıcam herkes aşırı övüyo michelin pilot power'i çok kullanan var ama çok kayıyo diyo kullananlar.
Evet kaleciydim bir zamanlar Şekerpınar tarafına turnuvaya gelirdik belki orda görmüştür.Usta sen halısaha maçları filan yapıyomusun,babam seni görünce tanıyorum bi yerden dedi :queen: Konuyu böldüm biraz ama
660' için 10bin hiç bişey motor yeni yeni açılırArkdaşlar bende kesin karar olrak cross almaya karar verdim de(Cross tan başka motor almam).Fiyatlar sorun, Sıfır WR 125 Düşünmeye başladım.Diyorumda almışken tam alayımda XT660 mı alsam diyorum 2.el sorun yaratır mı?
---------- Post added at 22:35 ---------- Previous post was at 22:31 ----------
Sahibinden.com da 2008 Model de 10.000 KM den aşağı yok, Sorunsuz Kaç km gider bu canavarlar.
Konuyu tam okuyamadım bir de yakıt nedir?
Abi bussürü diyceğim şey vardı unuttum ya 1-2 kere provada almıştık ama birdahakine artıkyaw casillas bi demedin kral motor diye. hazır kamera bulmuşun. millet elazığdaki eltisinin komşusuna şarkı yolluyo sen bi kelime etmedin yaw![]()
parça sorunu oluyor kardeş. yüksek cam 1 ay bekledim. gidon bilyası 1 ay bekledim. hali hazırda yürür durumdaki motorda bile bi problem bu aslında. bi de kaza yaptın veya mühim arıza çalışmaz oldu biraz beklicen onu diyeyim. ama al gitsin. motor mantıkla alakası olan şey değil zaten. bugün 5 dakka yolda yağmur çamur ıslandım. yarın gene yağmurlu ama gene motorla gidecem
---------- Post added at 20:54 ---------- Previous post was at 20:49 ----------
hava nasıl yağmurlu nasıl şarap havası yaw
Bu motoru her pahasına alıcam.(paha ne demek bilmiyom içimden geldi.)