ivedi!
xt600 karbüratör diyaframı.
sıfırı, muadili, çıkması...
buldunuz mu ?
ivedi!
xt600 karbüratör diyaframı.
sıfırı, muadili, çıkması...
buldunuz mu ?
buldum, aslanko'dan.
arayıp bulamadığım olmadı.
Kardeşim bu motor dünya üzerinde yapılmış en sağlam en dayanıklı motor belkide,africa twinlerin bmw lerin gidemediği yerde tenereyle beraber yardıra yardıra gittik bendeki xt çok temiz 20.000 lira desem alacak müşterisi var
Enjeksiyonlu değil
Su soğutma yok
Elektronik yok
Böyle bir motor bir daha gelmez bu dünyaya
Kardeşim bu motor dünya üzerinde yapılmış en sağlam en dayanıklı motor belkide,africa twinlerin bmw lerin gidemediği yerde tenereyle beraber yardıra yardıra gittik bendeki xt çok temiz 20.000 lira desem alacak müşterisi var
Enjeksiyonlu değil
Su soğutma yok
Elektronik yok
Böyle bir motor bir daha gelmez bu dünyaya
"bu motoru tanrı bile bozamaz!"
Genichi Kawakami
Kenara atıp yüzüne bakmayacağım 6-7 bin TL param olsa HEMEN! bir tane XT600 alırım.
O kadar kotu mu ya
Yanlış anlaşıldım sanırım. XT candır. Her evde 1 tane olmalı...
Evet ben yanlis anlamisim![]()
100 bin km altında ki motorlara aldanma hepsinin kilometresiyle oynanmıştır. Aklında kalacağına al hocam fiyatı da uygunmuş en kötü uğraşır vakit geçirirsin
Evet ben yanlis anlamisim![]()
Kondisyonu çok kötü olmadığı sürece bence alınır. Eski motosikleti almaya niyetlendiyseniz merakınız varsa eliniz az buçuk anahtar tutuyordur diye düşünüyorum. Motorun sıkıntılı kısımlarını kendiniz yenileyip vakit geçirirsiniz ömürlük motorunuz olur. Eski motorun keyfi söküp takması, boyanacak yenilenecek parçalar vs'dir bence. Maddi olarak esnek bir zamanım olabilse eski model bir xt660r alıp uğraşmak isterdim. Xt660 5000km kullandım bu motorun keyfini hiçbir motordan alamadım. xt600 660 bir kere binenin tadı damağında kalır satarsın sattığına pişman olursun öyle motosikletler.Gece gece duymak istedigim seyler iste![]()
Belki karari vermisim de biraz gaza ihtiyacim varmis gibi geldiTesekkur ederim hocam vallahi haklisin