Yamaha XSR700 üretimi durdu mu ?

Selam arkadaşlar .

2025 model Yamaha xsr700 e ait görüntüler vs ararken reddit te üretimin bu sene durduğuna dair yorumlar gördüm . Allah nasip ederse bahara motoru yükseltip yeni bir tane almayı düşünüyordum ama üretim durdu yorumlarını görünce moralim bi bozulmadı değil .

Konu ile ilgili bilgisi olan var mıdır acaba ?

Motosikleti
Yamaha XSR700
Selam arkadaşlar .

2025 model Yamaha xsr700 e ait görüntüler vs ararken reddit te üretimin bu sene durduğuna dair yorumlar gördüm . Allah nasip ederse bahara motoru yükseltip yeni bir tane almayı düşünüyordum ama üretim durdu yorumlarını görünce moralim bi bozulmadı değil .

Konu ile ilgili bilgisi olan var mıdır acaba ?

Motor hemen hemen ilk üretildiği günden beri aynı zaten. 1-2 yaşında olanı da alsanız sorun yaşamazsınız. Sonuç olarak CP2 blok kullanıyor.

görüntü itibariyle doğru diyorsunuz . Ancak üretimi durmuş bir motoru almak da içime çok sinmiyor . Zaten mt07 ye göre daha yavaş bir piyasası var , bide üretimi durursa iyice 2.el zayıflar diye düşünüyorum . Hayat bizi zorla mt ye itiyor gibi :D

üretimi durmaz değil duramaz.çoğu yerde retro naked motorlar seviliyor mt07 gibilere göre.talepte var seviliyorda xsr serisi bitmez devam eder.mt07 yeni makyaj yedi onada gelicek oda güncellenicek teknolojisi artıcak.

valla inşallah durmaz ama .

https://www.reddit.com/r/XSR700/comments/1gbkcgf/2025_xsr700/

reddit te böyle bir sohbetle karşılaşınca belki bilgisi olan vardır diye burada bi konu açayım dedim . Belki bilen vardır diye

valla inşallah durmaz ama .

https://www.reddit.com/r/XSR700/comments/1gbkcgf/2025_xsr700/

reddit te böyle bir sohbetle karşılaşınca belki bilgisi olan vardır diye burada bi konu açayım dedim . Belki bilen vardır diye

kasa değişimi olacağı için bitiyor anladım ben.euro 5 model olduğu için eğer şu an yeni çıkartmadılarsa daha sonra 5.5 olarak yeni kasası çıkıcak.evet sene sonunda bu kasanın ömrü doluyor.

my i,le aynı motor bloğunu kullandığı için xsr ı henüz tanıtmamış olmaları da biraz tuhafıma kaçıyor . Neyse haftaya fuarda anlarız diye düşünüyorum :D

korkmak değil , gerçekler . Bir mt peynir ekmek gibi giderken xsr daha zayıf malesef . Bana göre daha güzel olmasına rağmen ülkede yeteri kadar rağbet görmüyor . Hele ki üretim durursa ikinci eli iyice zayıflayabilir bence .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar