Yamaha XMAX 250 Ironmax & EEC

İyi Akşamlar,

28 yaşımda İstanbul trafiğinden bunalarak merak sardığım motosiklet sevgisini, ilk scooterım Piaggio Carnaby 200'üm ile 5.000KM yaptıktan sonra (bu arada eş ve dostun çeşitli vitesli ve vitezsiz modellerle yaptığımız ufak gezilerle) biraz tecrübe kazanıp, bana sorun çıkarmıyacak yeni bir bebek almak istedim ve kız arkadaşımın olması, bagaj avantajı sebebiyle MT 25 yerine dükkandan son anda Ironmax alıp çıktım :)

Ben 31 yaşındayım, Makine Mühendisliği bitirdiğim halde sigorta sektöründe hasarcı olarak çalışmaktayım. Adım Emin Emre. Forumdaki yapıcı tartışma ortamı ve paylaşımı seven üyeler sayesinde bahane ile üye olup, ben de tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. Eski ve yeni motorumdan da bir kaç kare ile herkese merhaba diyorum :)

ARKADAŞLARI İLE:
IMG_20160220_122851_zpstnm7fm2l.jpg

AVM OTOPARK:
DSC_2696_zpsvuqbfyyo.jpg

YAKINDAN:
DSC_2718-01_zps258186cc.jpeg

KONSEPT ÇEKİM:
DSC_2695-01_zpsshg1z6fd.jpeg

KASKIM:(AGV K3 Dreamtime)
IMG_1639_zps3dmf2sfq.jpg

EMEKTAR ARKADAŞIM:
IMG_1451_zps2w7hmi0c.jpg

Merhaba, iyi dilekleriniz içün telekkürler.

İronmax geçen sene üretilen Momodesign gibi Xmax in makyajlı hali. Led far, mat boya kaplama, metal ayakçıklar, deri kaplama gidon altı bölümden farklı olarak ironmaxlerde abs ve komfor sele standart.
Ben ABSli model istiyordum, bayide bu olduğu için ve bu senenin konsept modeli olduğu için bunu aldım.

Sjcam ile işten eve dönerken çekilen bir timelapse denemesi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar