yamaha xmax-250 için alarm olurmu ?

selam arkadaşlar yeni aldıgım xmax 250 için alarm taktırmak istiyorum. nerde nasıl olur hangileri iyidir bilmiyorum bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımlarını ve tavsilerine ihtiyacım var varsa bu alarm işi yapanların adres veya tel numarası verirseniz sevinirim.şimdiden çok teşekkür ederim tüm arkadaşlara....

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
servise danışmanı öneriyorum.motorunda immobilizer sistemi mevcut sanırım.dışarıda taktıracağın bi alarm probleme yol açabilir,gerek elektronik olarak gerekse motorun garanti dışı kalma oalsılığı yönünden.

Yamahanın avrupa web sitesine gir :) Orda yamahanın scooterları için alarmları mevcut

Alarmlı disk kilidi alıp takıver dostum... Garanti problemiyle filan uğraşma,akü bitmez birşey olmaz...Bence süper çözüm...

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
**************** Site Yöneticisi: Eyong ****************

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar