Yamaha XMax 250 Abs önerir misiniz nedir ne değildir yardım

R25ten çaymamla bir anda xmax'e doğru kaydım. Bu motor hakkında önerisi veya problemi olan var mıdır?

@eminemre 'nin dün xmax bölümünde yazdığı yeterince açıklayıcı.

Daha fazlası için ; http://www.motosiklet.net/forum/mot...400-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi.html

Hocam biraz mübalağa da ettik ama şöyle izah ediyim. Xmax çok iyi bir scooterdır. Asla sizi üzmez. Ancak karakteristik olarak sert süspansüyonları vardır. Tabi bunun da uzun yol otobanda avantajları vardır. Ancak Gelibolu, Uçmakdere gibi hafif bozuk asfaltlı yolculuklarda çift kişide yorabilir.
Eğer zaman zaman Çanakkale yolculuğu yapacağım derseniz sıkıntı yok, ama sürekli ve sık sık gideceğim derseniz karakteristik olarak biraz daha yumuşak olan sym joymax 250ye bakabilirsiniz.Teknik özellik olarak birbirine yakın iki modeldir. Yakın bir arkadaşım 1sene boyunca joymax ile Yunanistan ve Çanakkale/Gelibolu yolculuklarını sıkça yaptı. Memnundu.

Hocam tek bildiğim evliysen eşinle binebileceğin bir motosiklet...

rahatlık diyorsanız gts evo

yok süspansiyon önemli değil dersen düşünme xmax 250 kullandım gayet güzel bir motosiklet

motosever07 kardeşim , keşke girip baksaydın ...

bu model üstüne o kadar çok konuşuldu , o kadar çok bilgi paylaşımı var ki insan ister istemez neden böyle bir konu açıldı diye tepki gösteriyor bundan sebep verdiğimiz tepkiye anlayış göster ki misafir sayılırsın daha bugün üye olmuşsun... Yukarıda arkadaşlarımızın yazmış olduğu linke tıklayarak X-max ile ilgili bütün tecrübeleri detaylı bir şekilde inceleyebilir ona göre kararını verebilirsin...

Sağlıcakla ... :)

yamahanın r25 modelini almayı düşünüyorum uzun zamandır da para biriktiriyorum ancak duyduğum kadarıyla yağ pompasından dolayı kronik bir problemi varmış ve motor kitleme durumu olabiliyormuş bu beni biraz korkuttu. böyle bir sıkıntısı olan var mı ? ya da motordan başka bir şikayeri olan?

kazasız belasız sürüşler..

Bak bu açtığın konuda da birçok arkadaşımız yorum yapmış fakat ilgilenmemişsin sanırım ... R25'te bildiğim kadarıyla kronik yağ pompası sorunu yok ama olmayacağınında kimse garantisini veremez sonuçta mekanik birazda şans işidir...

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar