- Konu Yazar
R25ten çaymamla bir anda xmax'e doğru kaydım. Bu motor hakkında önerisi veya problemi olan var mıdır?
Hocam biraz mübalağa da ettik ama şöyle izah ediyim. Xmax çok iyi bir scooterdır. Asla sizi üzmez. Ancak karakteristik olarak sert süspansüyonları vardır. Tabi bunun da uzun yol otobanda avantajları vardır. Ancak Gelibolu, Uçmakdere gibi hafif bozuk asfaltlı yolculuklarda çift kişide yorabilir.
Eğer zaman zaman Çanakkale yolculuğu yapacağım derseniz sıkıntı yok, ama sürekli ve sık sık gideceğim derseniz karakteristik olarak biraz daha yumuşak olan sym joymax 250ye bakabilirsiniz.Teknik özellik olarak birbirine yakın iki modeldir. Yakın bir arkadaşım 1sene boyunca joymax ile Yunanistan ve Çanakkale/Gelibolu yolculuklarını sıkça yaptı. Memnundu.
yamahanın r25 modelini almayı düşünüyorum uzun zamandır da para biriktiriyorum ancak duyduğum kadarıyla yağ pompasından dolayı kronik bir problemi varmış ve motor kitleme durumu olabiliyormuş bu beni biraz korkuttu. böyle bir sıkıntısı olan var mı ? ya da motordan başka bir şikayeri olan?
kazasız belasız sürüşler..