Yamaha XJ6

Merhaba arkadaşlar temiz siyah yamaha XJ6 N arıyorum ilginize şimdiden teşekkürler.

Yeni motor olduğu için ikinci elleri 0 kadar pahalı. 2 bin daha koy, 0ını al bence. Çünkü 14-15 bin gibi rakamlara yok o motor :( 12- 14bine fZ6 var 2006 falan :(

Bide yeni motor almış biri olarak 2 ay içinde sadece istanbula yakın olarak düZcede 1 adet xj6 var. Haziranda gelecekmiş istanbula.0ıda ayrı dert yani :/

bu aralar xj6ya çok talep var çevremde de ben aldığımda herkes korkarak bakıyordu ama sanırım türkiye de artık güven kazandı kendini kanıtladı bu motosiklet. bende satsammı napsam diye düşünmeye başladım hazır bu kadar talep varken kolay satılır diye düşünüyorum 1 sene daha naked motora binmeyi düşünüyordum ama uzun yolda rüzgar sorunu için oda yoksa naked motosiklerler bence en yakışıklı ve kullanışlılar.

İlginize tesekkurler arkadaslar xj6 buldum almak icin yola koyuldum sabah xj6 nin yaninda olurum hayirlisiyla almadan once tavsiye ettiginiz bi oneriniz varmi arkadaslar ? Suna dikkat et buna dikkat et dediginiz bi oneriniz varmi ?

xj6 kusursuzdur. kazası yoksa düzgün kullanılmışsa gönül rahatlığı ile alabilirsin.

2. videodaki ne biçim bi şöför öyle yok böyle bişey normal değil o :)

2. videodaki eleman psikopat. manyak. duran trafikte aralardan 130 la gecmek...

siyirmis belli. eliyle tabancayla ates eder gibi hareket falan ediyir. turkiyede olsa patlamasina gerek kalmaz patlatirlar boyle manyaga.

2. videodaki adamın gözü toprağa bakıyor benden söylemesi :pl:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Brezilya'ya özgü imiş. Moto kuryelerde güçlü motorlar var ve çoğu bu şekilde kullanıyormuş, araçlar boşluk açıyor dikkat ettiyseniz. Ayrıca deli gibi gittiği yoldaki şerit genişliği 3.75 metre, Türkiye'deyse 3 metre sadece. Anca otoyoldaki şerit genişliğimiz 3.5 metre, o bile az :p.

Bütün bunlara rağmen yaptığı delilik tabii ki :mrgreen:.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar