Yamaha Yamaha XJ6 / XJ6 Diversion Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet,aceleden güncel foto çekmemişim,ama aynı yükle çıktığım için temsili foto paylaştım.dikkatlisiniz.bu arada ben yakıtından çok memnunum,sakin bir sürüş severim.

merhaba uzun süre xj6oo kullana biri olarak size sormak isterim,

bu modeller içinde
XJ 600 Diversion

XJ 600 Diversion F

XJ 600 N Diversion [NAKED]
ilk ikisi arasında fark nedir bir türlü çözemedim çünkü ilk yazdığım modelden almak isityorum .
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-bakimlari-eksiksiz-sezona-hazir-xj6-411965246/detay

bii bakabilirseniz sevinirim

birde topcase guzelmis nerden bulabilirim,

saygılar

Son düzenleme:
Motosikleti
Vespa GTS300 Supertech ABS
diversion f full karenaj lı.
diğeri yarım.
n versiyonu naked zaten.

Adana İl Temsilcisi
sevgili Zsrvc arkadaşım,okican kardeşim kısaca açıklamış.:cat:
topcase kappa 49 lt. orjınal yamaha topcase taşıma aparatının üzerinde.
linkteki motor yarım grenajlı olanı S modeli diyede geçer.o motor temiz duruyor.ona bir topcase takarsan evladiyelik kullanırsın.

url=https://hizliresim.com/DPgdOv]
DPgdOv.jpg
[/url]

hele bir de böyle (benimki gibi) 3 çantalı yaparsanız,tadından yenmez.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar diversion f icin koruma takozu taktırmak istiyorum. Tavsiye verebilecek olan var mı?

Adana İl Temsilcisi
goliath_01 kardeş.sahibindende epey koruma takozu var,hesaplı da.ama benim tavsiyem,sakın grenajları deldirmeden taktırmandır.çünkü geri dönüşü yok.ya aşağıdaki gibi aparatlı olanı varsa onu al,yada sen kalın sacdan benzer birşey kestir.örnek :

Adana İl Temsilcisi
kardeş,gayet uygun.kaba,uzun gibi şeylere takılma,evet öyle duruyor ama sen neden taktırıyorsun onu düşün,motor yan yattığında,grenajlarını,icabında bacaklarınıda korusun diye.boşver isterse çirkin olsun ama işe yarasın.benimkide böyle duruyor.güzel bir ürün,düşünme al derim.:cat:

arkadaslar xj6 ile xj6n arasındaki farklar neler şuan 2. el motorlardan birini alsam abs taktırabilir miyim kaça patlar

Son düzenleme:
Youtube üzerindeki videoların bazılarında daha sonradan abs kitlerinin geldiğini ve taktırılabilindiğini duydum. kim ne derse desin xj6n xj6 yada xj6f bunlardan birini yada cb650f alıp motora başlayacağım. amacım custom yapmak bu yüzden 4 silindir bir motora ihtiyacım var. fakat hangisi daha sakin bir motor onu merak ettim.

selam arkadaslar herkese hayırlı ramazanlar .. 2015 model xj6 n motosıkletımı satıyorum temız dosta gıdecek zorlanmamıs kazasız boyasz tremersız bır aractır 27600 km de dır depo sag tarafında ufak bır gocuk var zaten satma nedenım de bu ... canım cok sıkıldı komsum park ettıgım yerde benım zıncırıme kendı zıncırın baglamıs sonra unutup zıncırı cozmeyı hareket edınce benım motoru dusurdu 2 senedır gozum gıbı bakıyorum motorda cızık yok cok tıtızımdır sonra boyle bı olay oldu napalım saglık olsun dedım ama benım canım sıkıldı bı kere ... malum sıtede ılan var ılan numarası asagıda paylasıyorum ısteyen veya arac arayan arkadaslarınız varsa hıc kacırmayın gercekten redlıne bıle gormemıs cok temız bır aractır ...

ilan no : 448274163

Hkn34 senin yakıt ortalaması kaç karışık kullanımda.
xj6 bakıyorum 20 civarı temiz. Uzun dönem binicem yakıtı çok zorlamassa.Uygun fiyata satmak isteyen yaabilir.
Bide Xj6 alırken nelere dikkat etmeliyiz neresinde hangi sorunlar karşılaşılır.
Km geri çekildiğini anlama yolu var mı ?

Sayın rider95 şehir içi ortalama yakıt 6 lt her seferinde depoyu fullerim hep aynı sonuç çıktı şehir dışında 4.5 lt ye kadar düşüyor en ekonomik 600 cc 4 silindir diyebilirim kronik bir sorunu yok uzun ömürlü ve problemsiz bir araç serviste motor kapağı açılmamış 260bin de xj6 gördüm yağını suyunu zamanında koy bakımlarında aksatma uzun yıllar kullanırsın km geri çekilme konusunda bilgim yok . Eğer düşünürsen benim makina nin fiyatını makul tuttum bana ilandan ulaşabilirsin...

Arkadaşlar merhaba, xj6n 2015 motorum var, arada sırada korna çalışmıyor hemde en lazım olduğu zamanlarda çalışmıyor sorun neyden kaynaklanıyo olabilir ? Açıkta kablo vs gözükmüyor herşey yerli yerinde gözüküyor, başına böyle bir şey gelen var mı ?

Su kaçmış ve pas yapmış olabilir. Eğer öyleyse wd40 sıkarak çözebilirsiniz. Ben ara ara tüm düğmelere sıkıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar