Lastik olarak Batlax s20 çok güzel. Ancak sportif sürüş için yapılmış, yumuşak hamurlu ve dolaysıyla kısa ömürlü. Bu nedenle bütçe açısından iyi olmayabilir. Ben gaz açarım, spor kullanırım derseniz tabi ki alın. Ama uzun ömürlü olsun, uzun yol giderim. Her yola az buçuk gelebilsin derseniz aynı markanın t30 modelini öneririm. Ben çok memnunum, s20 kadar hızlı ısınmıyor ama biraz ısıttıktan sonra çok güzel yol tutuyor ve daha uzun ömürlü.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:01 ----------
Motordan ne beklediğine bağlı olarak değişir. Eğer uçarım kaçarım dersen bu alet bunu sana o kadar veremez. Bunu bir kenara koyalım. Benim için artı yönleri şöyle: kullanımı oldukça kolay, harekete geçince çok pratik ve atik ağırlık hissettirmiyor, trafikte nispeten rahat aralara girilebiliyor(bende naked modeli var bu konuda daha avantajlı olabilir), uysaldır bir yere kadar hata affeder ama gazı açınca heyecan da veriyor hele düşük hacimlerden geçildiyse bu motora tatmin ediyor ve bence çok güzel bir yüksek hacime geçiş motoru, az yakan bir 4 silindir, virajı oldukça keyifli, kronik bilinen hiçbir sorunu yok(çok araştırdım yerli yabancı forumlarda). Artı olarak aklıma gelen yönleri şimdilik böyle. Eksilere gelecek olursak: ağır abidir kendisi, harekete geçince sıkıntı yok ama olduğu yerde geri alması, döndürmesi falan bayağı iş yani, ama sele alçak olduğu için çok da sıkıntı olmuyor. Naked modeli için diyeyim uzun yolda malum çok rüzgar alıyor ben ön cam taktım oldukça rahatladım. 6500 rpm civarında ilginç bir titreşimi var ama öyle bu ne falan dedirtecek kadar değil tatlı bir titreşim hafif hissedilir. Çok duyarlı değilseniz hissetmezsiniz bile. Frenler çok yüksek hızlardan ani düşüşlerde tatmin etmeyebilir.
Özellikle sormak istediğiniz bir şey olursa cevap verebilirim aklıma gelenler bu kadar.