- Motosikleti
- Vespa GTS300 Supertech ABS
kısmet diyelim.satıldı heralde hocam. şans yok bizde![]()
ilan takibine devam
kısmet diyelim.satıldı heralde hocam. şans yok bizde![]()
kısmet diyelim.
ilan takibine devam![]()
Daha once kullandigim cbr250 yandiktan sonra bu motoru almayi dusunuyorum ama artilari eksileri nelerdir? Boyum 176, uygun mudur? Ayrica genelde uzun yola cikiyorum, rahat rahat 170-180 gidilebiliyor mu? Diger bir yandan vergisi vs ne kadardir bu aletin? Ve de sifir mi almaliyim yoksa temiz ikinci eli var midir? Benim dusuncem bunu alan adam gazlamak icin almiyor sonucta. Keyif motoru bu.
Simdiden tesekkurler. İyi geceler.
Daha once kullandigim cbr250 yandiktan sonra bu motoru almayi dusunuyorum ama artilari eksileri nelerdir? Boyum 176, uygun mudur? Ayrica genelde uzun yola cikiyorum, rahat rahat 170-180 gidilebiliyor mu? Diger bir yandan vergisi vs ne kadardir bu aletin? Ve de sifir mi almaliyim yoksa temiz ikinci eli var midir? Benim dusuncem bunu alan adam gazlamak icin almiyor sonucta. Keyif motoru bu.
Simdiden tesekkurler. İyi geceler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:14 ----------
Diversion F icin konusuyorum bu arada. Yazmayi unutmusum![]()
satıldı heralde hocam. şans yok bizde![]()
arkadaş o makinayi bende takipteydim satıldı değerinde veren hemen satıyor tok satıcıların ki ise senelerce ilan duruyor sonra da yaa bunun ikinci eli yok diyorlar sen 16 binlik araca 19 binden dersen daha çok beklersin 19 binlik araca da 22 bin çekmiş biride yani anlayacağın şuan sitede satici yok hemem hemen hepsi fahiş fiyattan satmaya çalışıyor satılır sa satilmaz ise zaten satmak istemiyordum havasindalar
R25 ile diversionun viraj performansı ile ilgili yorum yapabilecek vs genel olarak kiyaslayabilecek biri var mi?
hemen söyliyim, kıyaslanamaz çünkü böyle şeyleri denk motorlar ile kıyaslayabilirsiniz![]()
abi teknik olarak değil yasunun bi test motorunu koyar insan kınıyorum yamaha yı
teknik olarak kıyaslayamayacaksak nasıl bir cevap istiyorsun mesela ?
motor gücü farklı, çalışma sistemleri farklı, frenleri farklı, oturuş pozisyonları, ağırlıkları, son hızları farklı
Kafandaki soru ne bence onu sormalısı ki cevap verelim.
ikisini de kullanmış biri varsa anlar demek istediğimi xj6 diversion sport touring ama r25e göre viraj nasıl oturuşu elbette daha rahat ama bizim ki kadar eğlenceli bir makina mı? teknikden ziyade kullanımıyla ilgili bilgi alsam çok iyi olur. yoksa ne kadar yakar?top speed i şusu busu önemli değil. şehiriçi de kullanımı olacak mesela? sıkıntı yaratır mı? sıcak gibi.
Bu yamaha nasıl bir abs koyuyor motorlara allah aşkına? 7.000 tl fiyat farkı nesi? 2 açıklaması olması lazım, ya farklı ülkelerden ithalat yapıyorlar ya da abs li olan japonya imalatı düz olan başka bir ülke. Fikri/bilgisi olan var mıdır? Aynı durum fazer'da da söz konusu
Çok şükür bende artık xj6 sahibiyim ilk izlenimlerim 1100 km yol yaptım 165 tl benzin almışım bekledigimden az yakmış 40 km 110 km hızları arasında sürdum çünkü acemiydim 100cc den 600cc geçiş olunca hızlı gidemedim 100-110 km hızları arasında sağ gidonda eli uyusturacak kadar tiresim var ama solda yok sürerken oyuncak gibi sürmesi kolay mış ilk defa büyük motor kullandım ama şehir içinde kullanışsız eşek ölü sü gibi on cmlik kaldırıma geri geri çıkaramadım aldığım gün 2 kişi bana abi 250 lik mi diye sordu işin ilginç tarafı 250cc makinayı 600cc sanıyorlar 600cc lik makinaya 250cc saniyorlar şimdilik bu kadar