Beyler merhaba xj6 için topcase yada yan çanta hangisi olursa aparatları lazım temin edecgm yeri bilen satmak isteyen haber ederse sevinirim
Gittim ama 2014 için olurmu bilmem dedi fikri olan varmı sizce olur mu çünkü arka tutacak yerler farklı önceki kasada
fevzikeles güzel ve yararlı olmuş, eline sağlık.
Gerçekten sıcak günlerde motor bloğu ateş ediyor. Fikir iyi, kabloları da gizledin mi sonradan takma olduğu da belli olmaz. Belki bir miktar aküyü zorlayabilir.
Sanırım asıl fan dan bağımsız bir sistem, ikini bir termostat benzeri açma kapama şalteri var galiba?
Beyler merhaba xj6 için topcase yada yan çanta hangisi olursa aparatları lazım temin edecgm yeri bilen satmak isteyen haber ederse sevinirim
Herkese merhaba. Ben ilk motorumu almak istiyorum. Boyum 173, kilom 105. MT 125'i incelemek için bir Yamaha bayiine gittim. Motorun üzerine oturduğumda bana pek uygun olmadığını düşündüm çünkü motoru parmak uçlarımda tutabiliyordum. Bunun üzerine kilomunda 100 üzeri olduğunu düşünerek satıcı bana xj6n önerdi. Gerçektende oturuş pozisyonu ve sele yüksekliği tam bana göre. Ancak, bu motorun yeni başlayan birisi için tehlikeli olup olmayacağını sorduğumda, hiç bir tehlikesinin olmayacağını, olayın tamamen bende bittiğimni, kendisinin ilk motorunun 1000cc olduğunu ve bu söylentileri çıkaranların motordan anlamadığını söyledi. Motor kullanan arkadaşlarım ve forumlardan takip ettiğim kadarı ile ise satıcının söylediklerinin tam tersi durum geçerli. Açıkçası kafam epey karıştı. Büyük ihtimalle bir çoğunuz bu konudan sıkılmışsınızdır ancak deneyimlerinizi paylaşırsanız büyük sevaba girersiniz. Şimdiden teşekkürler.
O satıcıya söyleyin o 1000cc motoru (eğer gerçekten varsa) kapının önünde temizleyip cilalayacağına trafiğe ya da bir e5'e çıksın da görsün anasını doğurtan kadının genital bölgesini tersten. (Barkın'ın sözü)
Hocam Allah aşkına siz söylemişsiniz mt125 incelemek için gittim, forumda ve deneyimli kullanıcıların söyledikleri ile ters konuştu diye. Kendiniz bilmezin birisi mesaisini doldurmak için boş konuşmuş, siz referans alıp hayatınızı tehlikeye mi atacaksınız ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:25 ----------
Bu arada Inazuma F modelini incelemenizi öneririm.
Yanıtınız için teşekkür ederim. Açıkçası bende satıcının söylediklerine pek ihtimal vermedim. Herhalde aylık satış kotasını dolduramamıştı bu ay![]()
Bana şekilci diyebilirsiniz, biraz öyleyimInazuma'nın incelemelerini takip ettim, yorumları okudum. Gerçektende hakkında kötü hiç bir yorum yok. Herkes çok iyi olduğundan bahsediyor. Ancak o ön çamurluk yok mu, beni tüm motordan soğutuyor. Kawasaki z250rl'yi almaya niyetlendim ancak Kawa servis kalitesi hakkında pek iyi şeyler duymadım. Sanırım bir seneye kadar MT 250 çıkacakmış. Böyle giderse onu bekleyeceğim. Kawasaki z300 gereksiz derecede pahalı.
Ktm duke 250 incelediniz mi ? Ürün ile gelen fren donanımları, Pirelli lastikler ve Abs özelliğini düşününce çok uygun fiyatta.
Herkese merhaba. Ben ilk motorumu almak istiyorum. Boyum 173, kilom 105. MT 125'i incelemek için bir Yamaha bayiine gittim. Motorun üzerine oturduğumda bana pek uygun olmadığını düşündüm çünkü motoru parmak uçlarımda tutabiliyordum. Bunun üzerine kilomunda 100 üzeri olduğunu düşünerek satıcı bana xj6n önerdi. Gerçektende oturuş pozisyonu ve sele yüksekliği tam bana göre. Ancak, bu motorun yeni başlayan birisi için tehlikeli olup olmayacağını sorduğumda, hiç bir tehlikesinin olmayacağını, olayın tamamen bende bittiğimni, kendisinin ilk motorunun 1000cc olduğunu ve bu söylentileri çıkaranların motordan anlamadığını söyledi. Motor kullanan arkadaşlarım ve forumlardan takip ettiğim kadarı ile ise satıcının söylediklerinin tam tersi durum geçerli. Açıkçası kafam epey karıştı. Büyük ihtimalle bir çoğunuz bu konudan sıkılmışsınızdır ancak deneyimlerinizi paylaşırsanız büyük sevaba girersiniz. Şimdiden teşekkürler.