Öncelikle merhaba herkeze.Kısmet olurda bir aksilik çıkmazsa önümüzdeki hafta Xj6 naked ile aranızda olucağım.Herkeze kazasız sürüşler inşallah.Forumu baştan sona kadar okudum hersey güzel iyi derken mehmet beyin verdiği cevap hiç yakışmamış.Kimsenin kimseyi azarlamaya hakkı yok.insanlar fikir soruyor ve saygı çerçevesinde ve bilgimiz dahilinde cevap vermemiz gerekir diye düşünüyrum.
Hay Allah'ım Ya rabbim, Bütün forumu okudunuz benimle @ahmetbilici arasında ki atışma mı gözünüze çarptı, Neyse bu konuyu tekrardan hortlatmak ne ben isterim ne de Ahmet Bey taraflar olarak biz aramızda konuştuk bitti gitti.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:56 ----------
Daha önce Bandit S motorum vardı.Diversion a göre daha büyüktü

Ama diversion f te gayet yeterli kullanımı vs. daha kolay hatta.Makine üzerinde de sırıtmıyoruz boy olarak
Yani gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:36 ----------
DİVERSİON F modelini kullanan arkadaşlar aşağıda ki sorularım hakkında yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum
:cat:::sos::
1 ) Motor koruma takozu - Nereden nasıl temin ettiniz modele uygun mümkünse çok fazla orjinale zarar vermeden takılabilirse iyi olur.
2 ) Ön Cam 10 cm daha uzun olursa daha iyi olacaktır. Değiştiren arkadaşlar bilgi verebilir mi ?
3 ) Arka çanta ve yan çanta bağlantı demirleri tek parça ve uyumlu mudur ? İlla ki kappa vs. marka mı almak lazım ? Bu kadar pahalı çanta takımlarına gerek var mı ? daha ucuza iş gören bir ekipman yok mudur ki ?
4) Egzost olarak facebook ta Göksel Akgül arkadaşımızın paylaştığı sesi alabileceğimiz ve orjinal sistemi bozmayan gerektiğinde susturucu ile kısıtlayabileceğimiz bir egzost var mıdır ? Kullanan arkadaşlar fikir verebilir ve video yükleyebilirse çok minnetkar olurum
Kafamda biriken deli sorular bunlar..Yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler..
Üstat ben motoru sattım ama eski motorum hakkında biraz yorum yapayım,
Koruma demirini facebook ta grubumuz var biliyorsun orada Aydın Kardeşler diye arat çok güzel tam bloğu koruyacak şekilde demir yapıyorlar,
https://www.facebook.com/aydinkardesler09/posts/817905278270716
Ön cam bende fazla var ama sizin motor kaç model?
Normalden 15 cm uzun, bu işi yapan piyasa da bir çok yer var en bilinenleri Zeus Motor gidip givi veya kappa ya bir dünya para vermeye değmez,
Arka çanta ve bağlantı demirlerini bence sıfır alma şu anda millet motoru satıp yeni motor alıyor sahibinden.com da araştırıp bulabilirsiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:08 ----------
Bu arada MstTECH Marka 6 Power LED li sis farım satılıktır
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-sahibibinden-msttech-marka-6-x-1w-beyaz-power-led-li-sis-fari-199028626/detay
satılıktır, ilgilenen arkadaşlara duyurulur,