Yamaha Yamaha XJ6 / XJ6 Diversion Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende istiyorum ancak aydina gelemem. Xj6 diversion f icin uygunluğu monte etme durumu nasil olacak.vs.

Motosikleti
Benelli Trk702x, Honda Pcx125
Bende istiyorum ancak aydina gelemem. Xj6 diversion f icin uygunluğu monte etme durumu nasil olacak.vs.

Şu anda bir çalışmamız yok hocam sadece fikir almak istedim. Çalışmalara başladığımızda modeller arası farkı inceleriz tabii ki, ona göre hazırlarız. :)

Rüzgar konusunda naked modelinde cok sıkıntı yaşıyomusunuz arkadaşlar bnce şahsi fikrim nakedle f modelinden daha güzelbi görseli var göreceli bişey bence öyle ama naked cok rüzgar alıyorsa oda büyükbi sıkıntı tabiki.

m4 gp egzoz xj6 ya çok yakışıyor ses çok tatlı sizin fikir ve görüşleriniz nedir. fiyatı 1600 tl sıfır .

Arkadaslar merhaba, xj6 için radyatör koruma talebiniz var mı acaba merak ettim :)
Dün internette dolasırken gördüm de acaba yapsak mı diye arafta kaldım. MT07 için yaptığımız ürünün linkini paylaşıyorum. Gelen talepler doğrultusunda xj6 için de üretime geçebiliriz.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-yamaha-mt-07-radyator-koruma-304-paslanmaz-krom-184908688/detay/
Ben de isterim bu fiyattan yapılacaksa forumdan toplu alım bile yapabilriz.Orijinaline göre bayaa makul fiyat ,reddeten çıkacagını sanmam

bende alabilirim yapıyor ise bu arkadaş

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:08 ----------

PEWgoQ.jpg
[/url][/IMG]
gL0BA2.jpg
[/url][/IMG]
9p1O5Q.jpg
[/url][/IMG]
q2krlW.jpg
[/url][/IMG]
MlGrya.jpg
[/url][/IMG]
Qg39lV.jpg
[/url][/IMG]
XY15o6.jpg
[/url][/IMG]
dqdR2L.jpg
[/url][/IMG]
AYMpqX.jpg
[/url][/IMG]
026QkW.jpg
[/url][/IMG]
4Ro5kQ.jpg
[/url][/IMG]

Guzel olmus akuye baglimi calusiyor. Geceyi gunduze cevirmis gece guvenli olur bunla .ben gece karanlikta onumu goremiyorum uzunlari aciyorum bu sefer karsidan gelen rahatsiz oluyor, bu iyiymis. Kaca mal oldu.

Tek kelimeyle bayıldım, sen bana ilham verdin bende bu tip sis farı çok takmak istedim ama takacak yer bulamamıştım ta ki fotoları görene kadar, ellerin dert görmesin on numara olmuş...

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:33 ----------

Ben de isterim bu fiyattan yapılacaksa forumdan toplu alım bile yapabilriz.Orijinaline göre bayaa makul fiyat ,reddeten çıkacagını sanmam

Evet evet bende isterim yaparsanız direkt alırım bilginiz olsun...

Motosikleti
Tamamdır arkadaşlar ben bir çalışma yapayım radyatör koruma üzerine :)
Teşekkürler cevaplarınız için.

şöyle kapaca anlatayım

alt ikiliyi ikisini 50tl gibi bir fiyata almıştım bursa festivalinden su geçirmez vs.
üstlerdeki 2liyi 35$ çinden aldım çok başarılı olduklarını söylebilirim
su geçirmez buton 10 tl kablo sigorta ıvır zıvır 10 tl
takmaksı kolay :) yardım ederim olmadı :)
ben sıkınıt çıkmasın diye direkt aküye bağladım motorun elektrik tesisatına dokunmadım
tek sıkıntısı biri gelip açarsa görmeden akü biter ama ben kapalı garajda tuttuğum için tesşisata bulaşmak istemedim
ayrıca bende gece çok sorun yaşıyordum inanılmaz bir farkedileblirlik ve görüş sağladı bunca zaman takmadığıma pişman oldum diyebilirim
kesin tavsiye ederim . motor koruma demirini sırf bu iş için yaptım desem yeridir.
:)

slm arkadaşlar geçen baharda 12binde sarısından denk getirmiştim 15 liraya aklıma tüküreyim almadım. şimdi artık kışı bekliyorum ocaktan sonra bakacağız hayırlısıyla temizine birde şu ilan var bu fakedir galiba değilmi. değilse o kadar ayağa düşmedi diversionlar. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-kazasiz-servis-bakimli-temiz-simdiden-hayirli-olsun-185468581/detay

Son düzenleme:
slm arkadaşlar geçen baharda 12binde sarısından denk getirmiştim 15 liraya aklıma tüküreyim almadım. şimdi artık kışı bekliyorum ocaktan sonra bakacağız hayırlısıyla temizine birde şu ilan var bu fakedir galiba değilmi. değilse o kadar ayağa düşmedi diversionlar. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-kazasiz-servis-bakimli-temiz-simdiden-hayirli-olsun-185468581/detay

fake deyilse bedava resmen o motosiklet. hiç kaçırmazdım

Tamamdır arkadaşlar ben bir çalışma yapayım radyatör koruma üzerine :)
Teşekkürler cevaplarınız için.

Bu işin peşini bırakmayız yalnız sık sık hatırlatacağız eğer rahatsız olacaksan şimdiden söyle :mrgreen:
Mugger yapacak olan arkadaş gibi olmasın da o da ortadan kayboluverdi

Motosikleti
Bu işin peşini bırakmayız yalnız sık sık hatırlatacağız eğer rahatsız olacaksan şimdiden söyle :mrgreen:
Mugger yapacak olan arkadaş gibi olmasın da o da ortadan kayboluverdi

Ayıpsınız, bırakmayın tabi :)
Xj6 sı olan arkadaslar var bizim buralarda, ya sıfırdan yapıcaz, ya da bir tane alıcaz direk bir adet alıp aynı modelden yapıcaz :)

Xj6 sı olan arkadaslar var bizim buralarda, ya sıfırdan yapıcaz, ya da bir tane alıcaz direk bir adet alıp aynı modelden yapıcaz :)

Arka camurluk yapabilirmisiniz bana oncelikle arka camurluk lazim orjinali 550 tl cunku

Teşekkürler ilgin için
barodi'nin dedği gibi arka çamurluk (hugger) yapma ikanınızda varsa süper olur

Son düzenleme:
15000 km bakimi yaptiran varmi .ne kadar tuttu ne gibi bir bakim yapildi.

Bizim Zeytinburnu da bulunan günü birlik gittiğim bir yer çok güzel dogasi var huzur buluyor insan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar