Arkadaş son 8 aydır motosiklet arıyorum kendime,piyasa genel olarak yüksek,adam almış motoru sıfır 22 bine,ilk marşa o basmış,ilk kez o viraj almış o motorla rodajını yapmış,rodajı nasıl yaptığı belirsiz,motor kör mü sağır mı kaldı yoksa tazı mı oldu,ilk kez o düşmüş yatırmış,sonra bi bakıyosun sahibindende ilan,motor 22 bine satılık,e kardeş sen zaten 22 ye aldın kusura bakmada ben senden bu motoru bu paraya alacağıma gideraz daha fazla verir sıfır alırım,heç yoktan kafam rahat olur,en çok piyasa yapan motor da cbr 600f4i dir ki an itibariyle 20 bin isteyen var 2005 motora,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2005-honda-cbr-600-f-185164270/detay bu da linli,yuh artık diyorum,abicim ikinci el sadece fiyatı cazip olduğu sürece tercih edilir değilse ki değil alan olmaz yüzüne bile bakan olmaz,afyondaki arkadaş 600f ine 20 bin isteye dursun ankarada 22000 kilometrede hatasız kazasız çiziksiz Kırıkkale plaka 2005 model 600f 13250 den satışta kaldı ki 5 ekimden beri 14500 den 13250 ye düştü fiyatı,adam satamadı işte daha,dün aradım arkadaş gel bak 12500 tl ye bırakacam cumaya kadar dedi,hayırlısı ne diyelim,kimisi tok satıcı 20 bin yazıyo,kimisi o tok satıcının ilanını görüp vayy be bizim motordan adam 20 bin çekmiş,bizim neyimiz eksik yaz 18 buçuk maksat piyasa şişsin satılırsa da Allahbereket versin,bir diğeri ise gerçekten sıkışmış eşdeğer bi motora 14 bin fiyat çekmiş,aralarında ki tek ortak nokta hepside motosikletlerini sa ta mı yor,yok alıcı yok bu ikinci el piyasasını gören direkt sıfır alalım diyo haklı da,8 aydır bi motosiklet bulupta alamadım,ankaradaki 600f iyiydi de,biz işten güçten fırsat bulamadık,hayırlısı olsun,şu bi gerçek sahibinden araç ilan fiyatları gerçeği yansıtmıyor,arkadaş yazıyo oraya olmayacak fiyatı,3 gün sonra ilan yayından kaldırıyor canı sıkıldığı için,bizim gibi saf gariban satıldı o araç yazılan fiyata zannedip hemen aracımız için yüksek fiyatlı bi ilanı açıveriyoruz,sıfır araç aldın, plakayı taktın, kontağı açtın,yüzde 15 değer kaybeder abicim bu bir gerçektir,sağlıcakla kalın,kazasız belasız