Xj6 yi kuryeci motoruna cevirmissin hemen sök derim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:13 ----------
Bide battaniye ye bürün tam olsun...kizma ama inan bu kalitede mtora bu ilaveler yakismiyo uzerindedururken karizmayi zedelersin...hic ducati monstr da bunlari gordunuzmu...lutfen tüm xj6 cı dostlara soyluyorum naked e ilave yakismiyo..sirt cantasi tak yeter..siyah boya guzel olmus ..kaliteli kislik eldivenler usutmuyo...
Ne alakası var canım,ellerim üşüdükten sonra kramplar girdikten sonra karizmanın hiç bir kıymeti yok,ben motorda yaz kış eldiven takarım ben bu motoru bütün sene kullanıyorum hastalık işte.Aracımda olmasına rağmen ilk tercihim motordur.
Benim eldivenlerim tam deri tam kroumalı scyco marka onlarda üşütmüyor,hatta kesinlikle şiddetli yağrda bile içleri az bir nemlenir,
Sen tam kışlık eldiven kullandın mı ne kadar kalın olduğunu biliyorsun herhalde ellerinide bir o kadar sıkar ve terletir,
Naked konusunda bende ilave yapılmasına karşıyım ben bunu facebook grubunda da yazdım adam naked almış cam taktırmak istiyor,canta taktırmak istiyor,naked motora hiç bir şey takılmaz.
Alırsın benim kullandığımdan camı da var uzun kısa,çanta istersen 100 lt taktır kimsenin gözüne batmaz EL RÜZGARLIĞI TAK banamısın demez.
Bu arada bilgin olsun geçen beşiktaşta bizim motorun aynısı adam kuryeye vurmuş yani bu motorlarda kuryeci motoru oldu sen en iyisi sat motorunu git ducati monster al.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:15 ----------
arkadaşlar selamlar yeni XJ6 aldım, herkeze kazasız belasız sürüşler dilerim,
orta sehpa bulabileceğim bir yer önerebilirmisiniz ayrıca arka çanta demirive ön siperik
de arayışlrımın içriside bilgi verebilecek bir arkadaş olursa çok memnun olurum
iyi forumlar
Üstat kuryeci motorun ( ares26 kuryeci motoru olduğunu duydu satar yakında) hayırlı olsun Allah kazasız belasız sürüşler versin.
Xj6 naked mı? Grenajlı mı aldınız?
Arka çanta demirini feyizoğlundan alabilirsiniz,180-200 TL arası.çanta yı sahibinden.com dan ikinci el sıfır alma gerek yok çünkü şimdi sezon bitti millet motoru sattı çantaları elinde kaldı.