lastikler dunlop harika zınk diye duruyor arkayı biraz fazla sıkarsan kayıyor ama arkayı fazla sıkmaya gerek yok .hala hangi motoru alacagima karar veremedim.xj6 n modelinn race blu olanina hastayim.Faat soyle bir soru geliyor aklima. cahilligim icin ozur diliyorum arkadaslarSimdi bu motoru ilk aldigimda lastiklerini degsitirmek istersem ya da belli bir kilometre sonunda lastikleri degistirirsem bu mavi jantlari yeni taktigim lastige takabilirmiyim? Yani boyle bir sey mumkunmudur? Eger mumkun degilse o ise hic bulasmamak lazim.
Bir de xj6 kullanicilarindan lastikle ilgili fikir alirsam cok sevinirim.Fabrika lastiklerinden memnunmusunuz? degistirip daha iyi lastik takmaya gerek varmi?
Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim.
Herkese iyi bir pazar gunu diliyorum.
arka fren eğer biraz fazla basarsan kayar bu normaldir her motorda kayar ancak ön biraz basınçlı arkayıda yumuşak bir şekilde basınca motor zınk diye duruyor iş sizde bitiyor.Herkese tekrar merhaba, daha önce kendimi tanıtmıştım. CBR 250 kullanıcısıyım ve Diversion F düşünüyorum. Konu lastiklerden açılmışken arka frenlerin dozajlamasından memnun musunuz?? ABS'siz Yamaha'larda standart lastikle arkayı çabuk bırakma gibi bir sorun var mı?? Fazer 8 testinde böyle bir sıkıntıdan söz ediliyordu sanki.. Barodi arkadaşımız sağolsun 2 motor arasındaki farkları epeyce açıklamıştı ama böyle birşeyden bahsetmemişti diye hatırlıyorum...
Merhaba arkadaşlar bu gün 2005 fazer mı sattım. Şimdi kafamda fz8 mi xj6 mı soruları var. Temiz 2013 xj6 buldum fiyatıda uygun ama egzozun bulunduğu nokta ve lastiklerin ince olması kafamı karıştır. Egzoz uygulamalarını gördüm biraz uğraştırıcı gibi. Lastik yeni alanlar aynı ebattamı alıyorsunuz yoksa kalınlastırıyormusunuz. Genelde şehir içinde kullanacağım xj6 makul gibi görünüyor. Gaza gelip fz8 almasam mı? karar veremedim.
forumu okudum. ama yinede sizin tavsiyeleriniz olursa sevinirim
Depodaki sticker karbon folyo deponun her iki tarafına yapıştırdım. Benim hoşuma gitti. Çok göze batmadan yamaha yazısı belli oluyor.
Tankpad siyah renkliydi ama yapışkanı dediğim gibi işlevini yitirmiş attım.
Söküp takma işi için bir düz tornavida birde sanırım 8-9numara anahtar yeterli oldu.
linki aşağı yazayım. xj6 olmasada hemen hemen hepsinde üç aşağı beş yukarı aynı parçalar. Fikir vermesi bakımından iyi.
http://www.youtube.com/watch?v=lyF6TKl8WHo
Selam Arkadaşlar bende 2013 xj6n abs kullanıcısıyım İzmirden. Motoru bu forumdaki yorumlara bakarak aralık ayında aldım.Çok memnun kaldım. Güzel paylaşımlar bilgilendirmeler var forumda. Vaktini ayırıp yazan arkadaşlara teşekkür ederim.
Lastik konusunda ben biraz memnuniyetsiz kaldım önceki motorumda diablo rosso 2 vardı tutunuş inanılmaz iyiydi sanırım onunla kıyasladığım için çok tatmin etmedi beni. Özellikle soğuk havalarda lastik hiç tutunmuyor.
Merhaba arkadaşlar bu gün 2005 fazer mı sattım. Şimdi kafamda fz8 mi xj6 mı soruları var. Temiz 2013 xj6 buldum fiyatıda uygun ama egzozun bulunduğu nokta ve lastiklerin ince olması kafamı karıştır. Egzoz uygulamalarını gördüm biraz uğraştırıcı gibi. Lastik yeni alanlar aynı ebattamı alıyorsunuz yoksa kalınlastırıyormusunuz. Genelde şehir içinde kullanacağım xj6 makul gibi görünüyor. Gaza gelip fz8 almasam mı? karar veremedim.
forumu okudum. ama yinede sizin tavsiyeleriniz olursa sevinirim
agrasiwe kardeş aynen bende cbr250r kullandım sonra ninja 250r aldım arkasından xj6 aldım. cbr 250r daki rahatlıktan ve virajdan çok daha iyisini hissedeceksin emin ol.
sanmıyorum hiç duymadım yapanıda görmedim.Merhaba arkadaşlar kısmet olursa fuardan bir motor alma niyetim var.Fazer 8 ve xj6 diversion arasında gidip geliyorum.Merak ettiğim konu şu;
Diversion da eski fazer lardaki gibi ufak bir opersyonla 78bg den 98 bg e çıkma olasılığı var mı?

Merhaba arkadaşlar kısmet olursa fuardan bir motor alma niyetim var.Fazer 8 ve xj6 diversion arasında gidip geliyorum.Merak ettiğim konu şu;
Diversion da eski fazer lardaki gibi ufak bir opersyonla 78bg den 98 bg e çıkma olasılığı var mı?
:nedir şu lastik kalınlığı hayranlığı ben anlamadım naked motosiklet alıyorsun 600lük pistlerde yarış yapmayımı planlıyorsun bununla 160 lastik neyine yetmiyor?