Arkadaşlar ben de yaklaşık 15 gün kadar önce 600n 'imle aranıza katılmış bulunuyorum. Birkaç sorum olacak koruma demiri ve koruma takozu taktıran arkadaşlar var ise fiyat ve adres bilgilerini paylaşabilirler mi. Şimdiden teşekkür ederim.
Ben orijinal Yamaha XJ6 için yapılmış takoz aldım. Son bir tane kalmıştı, 370TL fiyatı vardı. Önceden İzmoto'ya sormuştum, ellerinde yoktu, 390TL fiyat vermişlerdi.
Düzenleme:
Söylediğim takoz, ichiroo'nun adresini verdiği sayfadaki ile aynı...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:56 ----------
Bu arada; ifade etmem gerekir ki, bayağı sevdim ben bu kızı
Deli gibi rüzgar var İzmir'de bu ara. Pek, motorcu çevrem de olmadığı için burada, otobanda -sap gibi- inip çıkıp duruyorum; kilometre yapayım ve motora alışayım, diye.
Oldukça dengeli görünüyor şu ana kadar (bir uzman değilim bu konuda ben). Rüzgar sertleştiğinde çok (çok) yavaşlayınca bir parça tepki vermiyor değil; ama, gerçekten olumsuz bir his değil.
Yine de; rüzgarı karşıdan aldığım zamanlarda, ön siperlik konusundaki kararımın (ilk fırsatta ayarlamayı düşünüyorum, kararım budur) daha iyi sonuçlar vermesini içtenlikle ümit etmeye başladım. Bilhassa şehir dışı yollarda yararını görebilmeyi çok istiyorum.
Sanırım daha da çok sevişeceğiz XJ6N ile, zaman ilerledikçe.
Şimdilik, "Benim kızım..." diyemiyorum hanımefendiye. Daha çok, "Eşitiz bu ilişkide." hissi veriyor bana...